Saksofonit

Saksofonit

Saksofoni on metallista valmistettu puhallinsoitin. Adolphe Sax, belgialainen keksijä, rakensi ensimmäiset saksofoninsa Pariisissa vuosien 1841-1846 aikana. Sax keksi yhdistää yksilehtisen puupuhaltimen, kuten klarinetin, äänenmuodostuksen oboen kartiomaiseen putkirakenteeseen ja läppäjärjestelmään. Tämä yhdistelmä tuotti täysin uudenlaisen soinnin. Saksofonin hän patentoi vuonna 1846. Vaikka saksofonin runko on valmistettu messingistä, luetaan se puupuhaltimiin sen äänen tuottamistavan vuoksi.

 

Saksofonit laajasta valikoimasta, jokaiselle soittajalle

 

Löydä omaan taitotasoosi ja tyyliisi sopiva sekä vaatimuksiasi vastaava saksofoni Soitin Laineelta

 

Yleisimmät saksofonit ovat sopraanosaksofoni, alttosaksofoni, tenorisaksofoni ja baritonisaksofoni. Saksofonisektio koostuu altto-, tenori- ja baritonisaksofoneista. Saksofonisektio kuuluu puhallinorkestereiden ja big bandien vakiokokoonpanoon. Sopraanosaksofoni ei yleensä ole osana saksofonisektiota, koska se mielletään enemmän solistiseksi soittimeksi. Bassosaksofoni on ehkä liian matala tai erikoinen. Saksofoni on yleinen soolosoitin, erityisesti jazzissa.

Käytä sivustomme kätevää hakutoimintoa ja löydä itsellesi hyvä saksofoni sekunnin murto-osassa. Aloita kirjoittamaan sivun yläosassa sijaitsevaan hakukenttään tuotteen tai kategorian nimeä ja paina enter. Tämän jälkeen voit tarkentaa hakua suodattamalla hakutulosta. Kirjoita hakukenttään esimerkiksi "saksofoni" ja ylläty haun nopeudesta.

 

Saksofoni lapselle, aloittelijalle ja ammattilaiselle. Edulliset hinnat, nopea ja turvallinen toimitus!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 128

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 128

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu