Kawai Digitaalipianot

Kawai Digitaalipianot

Kawai sähköpiano

 

Paras sähköpiano aloittelijalle, lapselle ja ammattilaiselle edullisesti suoraan netistä tai Turun myymälästä

 

- Kawai sähköpiano jokaiselle soittajalle, opetussoittimesta keikkakäyttöön ja studiolle

 

Sähköpiano vai akustinen piano?

 

Toisin kuin tavallisessa akustisessa pianossa, sähköpianossa ei käytetä kieliä tai kaikukoppaa - sen sijaan ääni muodostetaan täysin digitaalisesti erillisessä äänimoduulissa, joka imitoi oikean pianon sointia. Sähköpianot on suunnattu sähköisiksi vastineiksi oikeille pianoille, eli kyse ei ole syntetisaattorista tai kosketinsoittimesta. Digitaalipianoissa on myös liitäntämahdollisuuksia esimerkiksi ulkoisille korvakuulokkeille, jolloin seinänaapureiden häiriintymisestä ei tarvitse kantaa huolta

Akustinen piano vaatii huoltoa ja hoitoa ja sen suosio on hiipunut vuosien saatossa. Akustinen piano on myös painava ja isokokoinen eikä se sisällä tämän päivän soittajan vaatimia teknisiä ominaisuuksia. Muuton yhteydessä akustisesta pianosta tulee ongelma. Sen siirtäminen on työlästä, kallista ja erikoiskalustoa vaativaa. Näistä syistä sähköpiano on hyvä valinta aivan jokaiselle soittajalle. Laadukkaan sähköpianon koskettimet eivät eroa akustisen pianon koskettimista.

 

Sähköpianon hinta

 

Sähköpianon hinta ei enää tänä päivänä ole kynnyskysymys. Käytetty sähköpiano voi maksaa paljon suhteessa uuteen sähköpianoon. Siksi uuden sähköpianon hankkiminen luotettavasta soitinkaupasta on aina turvallinen vaihtoehto. Markkinoilla on myynnissä paljon erilaisia käytettyjä sähköpianoja eri hintaluokissa, mutta jos sinulla ei ole kokemusta niin käytetyn sähköpianon hankkiminen netistä on melkoista arpapeliä. Yleisesti ottaen sähköpiano ei vaadi huoltoa, mutta käytetyn, jo loppuusoitetun sähköpianon korjaus voi tulla kalliiksi ja kannattamattomaksi. Edullinen ja pieni sähköpiano lapselle tai aloittelijalle maksaa tänäpäivänä alkaen vain n.600€.

 

Lue artikkeli-osiostamme lisää siitä, että mikä on hyvä sähköpiano ja osta sähköpiano turvallisesti Soitin Laineen asiantuntijoiden avustuksella. Meiltä löytyy kannettava digipiano, keikkapiano ja sähköflyygeli jokaiseen tarkoitukseen.

 

Tutustu laajaan sähköpianovalikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa laadukas digipiano suoraan netistä tai nouda Turun myymälästä! Turun alueella ilmainen kotiinkuljetus.

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.