Rumputuolit

Rumputuolit

Soitin Laineelta rumputuoli jokaiselle soittajalle - harrastelijalle, vasta-alkajalle ja ammattilaiselle

 

Hyvä tuoli rumpalille on ergonominen, kestävä ja mukava käyttää. Seuraavat ovat joitain tärkeitä seikkoja, joita kannattaa harkita soittotuolia valitessa:

  1. Säädettävyys: Hyvä soittotuoli rumpalille on säädettävissä korkeudeltaan, istuinosan kulmaltaan ja selkänojaltaan, jotta voit löytää itsellesi sopivan asennon soittaessasi.

  2. Istuinmukavuus: Istuimen pitäisi olla pehmeä, mutta tarpeeksi tukeva, jotta voit istua mukavasti pitkiäkin aikoja.

  3. Selkätuki: Jos suosit selkätuellista soittotuolia, pitäisi selkätuen olla riittävän korkea, jotta se tarjoaa tukea selälle ja vähentää rasitusta pitkillä keikoilla tai soitto-/studiosessioilla.

  4. Kestävyys: Soittotuolin pitäisi olla valmistettu kestävästä materiaalista, jotta se kestää vuosia intensiivistä käyttöä.

  5. Liikuteltavuus: Jos soittotuolia joudutaan siirtämään säännöllisesti, sen tulee olla helposti liikuteltava. Esimerkiksi keikkakäytössä, telineosan pitää mennä kasaan ja istuinosa pitää pystyä irroittamaan

  6. Lisävarusteet: Rumputuoleihin voi hankkia lisävarusteita, kuten kätevän kapulapussin, joissa voi säilyttää rumpukapuloita tai sen taskuissa esim. tarvikkeita mm.rumpuavainta.

Tärkeintä on löytää soittotuoli, joka tuntuu sinulle henkilökohtaisesti hyvältä ja joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Tilaa rumputuoli netistä tai tule asioimaan Turun myymäläämme!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 28

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 28

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu