Ukulelet

Ukulelet

Ukulele on 1800-luvulla Hawaijilla kehitetty pienikokoinen kielisoitin, jossa on ihastuttavan pirteä ja tunnistettava ääni. Periaatteessa sitä voisi kutsua nelikieliseksi kitaraksi. Ukelelea kutsutaan myös toisella nimellä uke. Ukulele on hyvä soitin aloittelijalle, sillä on helppo tutustua kielisoittimien maailmaan. Ukulelen ääni ja äänenvoimakkuus vaihtelevat koon ja rakenteen mukaan. Suomeen ukulele rantautui 1920-luvun aikana, eikä aikaakaan, kun sitä jo mainostettiin musiikkikaupoissa oikeana soittimena. Nykyään Suomessa on useita ukuleleorkestereita. Ukulelen soitto on arkipäivää opetus- ja bändikäytössä, soittoa opetetaan kansalaisopistoissa ja kouluissa ympäri Suomea.

 

Ukulele aloittelijalle, lapselle, harrastelijalle ja ammattilaiselle - Soitin Laineen verkkokaupan laajasta valikoimasta

 

Paras ukulele aloittelijalle - lasten ukulele - ukulele kielet - Hyvä ukulele ja ukulele tarvikkeet kaiken tasoisille soittajille netistä - Ukulele hinta ei ole enää este harrastuksen aloittamiselle - Soitin Laineella myydään ukuleleja jokaisessa hintaluokassa

 

Ukulele koot pienimmästä suurimpaan

 

Ukuleleja on neljää eri kokoa. Ukuleleistä yleisin, sopraanoukulele on kaikista pienikokoisin ja kirkassointisin. Isompi kokoisten, konsertti-, tenori- ja baritoniukulelen sointiääni on täyteläisempi. On olemassa myös jopa Bassoukulele, joka viritetään kuten oikea bassokitara.

 

Ukuleletarvikkeet

 

Soitin Laineelta löydät laukut ja gigbagit, telineet, hihnat, plektrat, kielet ja tarvikkeet ukulelelle. Meiltä löytyy myös mikrofonilliset ukulelet. Mikitetty ukulele on helppo kytkeä suoraan vahvistimeen.

Valikoimassamme ovat mm. seuraavat hyvät ukulelemerkit: OhanaCaschaKanileaLanikaiRecording King

Suosituimmat ukulen kielet mm.: Aguila, Worth Strings, Hannabach, Ohana Ukuleles, Royal Classics.

 


Millainen on hyvä ukulele ja paljonko se maksaa?
 

Ukulelen hinta voi vaihdella suuresti riippuen useista tekijöistä, kuten merkistä, laadusta, materiaaleista ja ukulelen tyypistä. Yleisesti ottaen aloittelijan ukulelen voi saada kohtuulliseen hintaan, noin 65–100 Eurolla. Nämä ovat yleensä perusmuotoisia ukuleleja, jotka soveltuvat hyvin aloittelijoille.


Paras ukulele aloittelijalle


Ukulelet -kategoriaan viimeksi lisätyt tuotteet


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 212

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 212

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu