Bb-Klarinetit

Bb-Klarinetit

B-klarinetti on yleisin klarinettityyppi, ja se on yleensä valmistettu puusta. Yleisin käytetty puumateriaali nykyään on grenadilla ja joskus ruusupuu. Oppilasklarinetti voi olla valmistettu myös ABS-muovista.

 

Bb-klarinetti aloittelijalle, lapselle ja ammattilaiselle

 

Soitin Laineella myydään B-klarinetteja eri hintaluokissa

 

Klarinetti hinta:

 

Se, että mitä klarinetti maksaa, riippuu valmistajasta, valmistusmateriaalista, sekä työn laadusta. B-klarinettien hinnat vaihtelevat joistakin sadoista Euroista tuhansiin Euroihin. Yleensä edullisin klarinetti on ABS-muovista valmistettu ns. oppilas-klarinetti. Esim. lapselle tai aloittelijalle hyvä klarinetti, Buffet Crampon PRODIGE hinta on vain 590 Euroa, ja sen vahvuudet ovat helpposoittoisuus, erinomainen intonaatio ja soinnin laatu. Soitin Laineella on runsas valikoima erilaisia B-klarinetteja eri hintaluokissa. Hintarajaa ei periaatteessa ole, mutta aloittelijalle sopiva klarinetti voi olla samalla sekä laadukas, että edullinen. Kannattaa heti alussa panostaa laatuun. Tällöin klarinetin soittaminen on helppoa ja motivoivaa.

Meiltä voi ajoittain löytyä myös käytetty klarinetti. Käytetty klarinetti ei välttämättä aina ole hinnaltaan halpa, varsinkin, jos kyseessä on ammattilaiselle suunnattu malli. Käytettyjä klarinetteja kannattaa tiedustella myynnistämme. Valikoimassamme laaja Buffet Crampon mallisto ja myös muita merkkejä, kuten Selmer, Jupiter, Yamaha.

Klarinetti on yksi aloittelijoille helpoimmista ja sopivimmista puupuhallinsoittimista.

 

B-klarinetti Soitin Laineelta. Ota yhteyttä Turun tai Helsingin myymälän klarinettiasiantuntijoihin.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 30

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 30

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu