Kitarakotelot ja kantopussit bassokitaralle

Kitarakotelot ja kantopussit bassokitaralle

Kitarakotelo on tärkeä tarvike, joka suunniteltu suojaamaan bassoa vaurioilta tai iskuilta matkan tai säilytyksen aikana. Saatavilla on monenlaisia bassokitaralaukkuja, mukaan lukien kovakuoriset kotelot, pehmeät pussit, keikkalaukut ja lentolaukut.

 

Bassolaukku - Bassokotelo tai pussi bassokitaralle - Kova kitaralaukku tai pehmeä kantopussi jokaiselle bassolle 

 

Kova bassolaukku on suojaavin ja kestävin vaihtoehto, tyypillisesti valmistettu kovasta muovista tai puusta ja vuorattu vaahtomuovipehmusteella, jotta kitara pysyy tiukasti paikallaan. Pehmeät kotelot ja keikkalaukut on valmistettu pehmeämmistä materiaaleista, kuten kankaasta tai nailonista, ja ne tarjoavat vähemmän suojaa kuin kovakuoriset kotelot, mutta ovat kevyempiä ja helpompia kuljettaa. Lentokotelot eli flightcaset ovat painavampia koteloita, jotka on suunniteltu kestämään lentomatkojen ankaruutta, ja niitä käyttävät usein ammattimuusikot, jotka matkustavat usein instrumenttiensa kanssa.

Bassokitaran koteloa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon muun muassa kitaran koko ja muoto, matkatarpeesi ja budjetti. Ota yhteyttä myyntiimme, jos tarvitset apua oikeanlaisen kitaralaukun valinnassa.

Tilaa laadukas bassokitaralaukku, -kitarakotelo tai -kitarapussi suoraan netistä! Edulliset hinnat, nopea ja turvallinen toimitus.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 13

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 13

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu