Bb-klarinetin puulehdet

Bb-klarinetin puulehdet

Bb-klarinetin lehti on erityisesti B-klarinetille suunniteltu lehti-tyyppi. Klarinetin lehti on tärkeä osa soittimen äänenmuodostusta, ja siksi sen valintaan kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota. Lehden paksuus, sekä suukappaleen tyyppi, vaikuttavat klarinetin ääneen syntymiseen sekä soitettavuuteen. B-klarinetille on olemassa perinteisiä puulehtiä sekä synteettisiä lehtiä.

 

Parhaat puulehdet Bb-klarinetille Soitin Laineelta

 

Markkinoilla on useita Bb-klarinetin lehtimerkkejä ja -malleja, jotka eroavat toisistaan lujuuden, paksuuden ja materiaalin suhteen. Lehden vahvuus viittaa siihen, kuinka kova tai pehmeä se on. Pehmeämpää lehteä on helpompi soittaa ja se tuottaa pehmeämmän äänen. Kovemmat lehdet vaativat enemmän soittajalta, mutta ja ne tuottavat kirkkaamman ja voimakkaamman äänen.

On tärkeää valita oikea lehden vahvuus soittotasoosi ja -tyyliisi sopivaksi, sillä liian kovan tai liian pehmeän lehden valitseminen vaikuttaa äänenlaatuun ja soittomukavuuteen. Lisäksi lehdistä on huolehdittava asianmukaisesti ja niitä on vaihdettava säännöllisesti optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi.

Tilaa uusi puulehti Bb-klarinetille netistä tai nouda Turun tai Helsingin myymälästä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 63

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 63

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu