Syntetisaattorit ja työasemat

Syntetisaattorit ja työasemat

Oikea syntikka jokaiselle soittajalle

 

Soitin Laineelta löytyy budjettiin sopiva syntikka aloittelijalle, sekä kaikki luovuuden estot poistava työjuhta kokeneelle soittajalle ja äänisuunnittelijalle.

 

Valikoimassa sekä analogiset että digitaaliset syntetisaattorit

 

Lähes sadan syntikan valikoimaan mahtuu koko syntetisaattorien skaala, täysin digitaalisestä täysin analogisiin, ja niiden välimaastoon jääviin hybridimalleihin, jotka yhdistelevät analogisen äänentuoton lämpöä ja orgaanisuutta modernin teknologian mahdollistamiin tehosteisiin ja äänenmuokkaustyökaluihin.

Valikoimasta löytyy myös Rolandin ja Korgin työasemasyntikat, jotka sisältävät massiivisen määrän käyttövalmiita ääniä, kattaen myös akustisista soittimista sämplätyt äänet. Työasemat mahdollistavat soittamisen lisäksi myös äänittämisen, tuottamisen ja miksaamisen.

 

Klassikkovalmistajan, Moog analogiset syntikat

 

Syntetisaattorin hinta ei enää aja muusikkoa köyhyyden partaalle

 

Modernin suunnittelu- ja tuotantoteknologian ansiosta nykyään on mahdollista valmistaa edullisella hinnalla myös analogisia syntetisaattoreita, joiden ääni vastaa lähes täysin menneiden vuosikymmenten alkuperäisiä klassikkomalleja. Aidosta analogista haaveilevan ei ole enää pakko ostaa analogimallintavaa syntikkaa siksi, että budjetti ei kestä aidon 60- tai 70-luvulla käsin kootun analogin hankkimista. Valikoimastamme löytyy useita edullisia aitoja analogeja, jotka eivät häpeä ääneltään esi-isiensä rinnalla.

 
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 45

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 45

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu