Korvatulpat ja kuulosuojaimet

Korvatulpat ja kuulosuojaimet

Korvatulpat ovat kuulon suojaamiseen tarkoitettuja välineitä. Korvatulppa on helppo asentaa. Korvalehti vedetään taakse ja korvatulppa työnnetään korvaan. Korvatulppia on saatavana eri mallisina ja värisinä. Korvatulppien valmistusmateriaalina voidaan käyttää esim. vaahtoa, silikonia tai vahaa. Parhaissa korvatulpissa on säädettävä vaimennustaso. Esim. Alpine MusicSafe Pro sisältää 3 eri vaimennusvaihtoehtoa erilaisiin tilanteisiin. Keskivaimennustaso voi olla jopa 22 dB. Nukkumiseen tarkoitettujen korvatulppien keskivaimennustaso on n.25dB. Se on vaimennustaso, joka mahdollistaa vielä esim. herätyskellon äänen ja ovikellon äänen tai muun kovemman äänen kuulemisen.

Kuuloliiton mukaan, päivittäisen melualtistuksen ala-arvo on 80dB ja yläarvo 85dB.
Päivittäisen melualtistuksen raja-arvo on 87 desibeliä. Nämä ovat melualtistuksen tasoja,
jotka voivat aiheuttaa kuulovaurion eli kuulon alenemaa tai tinnitusta, joka on korvien soimista tietyllä taajuudella. Yhteenvetona, korvatulppia tai kuulosuojaimia tulisi käyttää aina, kun melutaso ylittää 85 desibeliä dB(A), olitpa sitten keikalla, rock-konsertissa tai työssä rakennustyömaalla
tai tehtaassa.

 

Parhaat melua vaimentavat muusikon korvatulpat keikalle tai konserttiin - Myös parhaat korvatulpat nukkumiseen

 

Alpine Musicsafe Pro, Alpine Sleepsoft, ACS Pacato, Vic Firth, Gibraltar, Zildjian

 

ACS Pacato-, Alpine Hearing Protection-, Vic Firth-, Zildjian- ja Gibraltar-korvatulpat ja kuulosuojaimet on tarkoitettu erityisesti muusikoille, mutta myös kaikkiin muihin käyttötilanteisiin, joissa vaaditaan hyvää ääneneristystä mukavuudesta tinkimättä. Meiltä löytyy myös kuulosuojain orkesterisoittajille.

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme ja tilaa muusikon korvatulpat netistä!

 

View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu