Warm Audio

Warm Audio

Edullisia huippuluokan äänen tallennuslaitteita kaikille

 

 

Warm Audio perustettiin vuonna 2011 "autotallissa" yksinkertaisella periaatteella, jonka tarkoituksena oli rakentaa soundillisesti huippuluokan äänitystuotteita, mutta tehdä niistä myös edullisia arjen muusikolle ja äänitysinsinöörille. Alusta lähtien perustaja ja presidentti Bryce Young on koonnut ryhmän ääniasiantuntijoita, joilla on yhteensä yli 50 vuoden kokemus ammattiäänilaitteiden kehittämisestä, valmistuksesta, markkinoinnista ja myynnistä. Tämä ammattitaitoinen tiimi soveltaa suunnittelun "lämmintä kaavaa" jokaiseen julkaistuun tuotteeseen varmistamalla, että ne tuottavat parhaan mahdollisen äänen, mutta pysyvät myös samalla edullisessa hintaluokassa. Warm Audio pyrkii tarjoamaan evoluutioratkaisuja legendaarisille menneisyyden tuotteille.

 

Warm Audio valmistaa suosittuja haluttuja pro-äänilaitteita, mukaan lukien; mikrofonien esivahvistimet, kompressorit, taajuuskorjaimet ja mikrofonit, jotka on suunniteltu, kehitetty ja testattu yrityksen sisällä Texasissa, Yhdysvalloissa. Warm Audio on tuonut Pro Audio -markkinoille tähän mennessä yli 20 innovatiivista tuotetta, jotka ovat saaneet useita nimityksiä ja palkintoja tunnetuilta alan ammattilaisilta (TEC Awards, Sound On Sound Awards, Resolutions Awards, MusicTech Awards ja Music Inc. Editors Choice Awards).

 

Warm Audiolla on ainutlaatuinen yhdistelmä laajaa teknistä tietämystä ammattiäänituotteiden suunnittelussa ja kehittämisessä samalla kun se edistää vahvoja suhteita ja kumppanuuksia vakiintuneiden huippukomponenttivalmistajien kanssa (CineMag USA Transformers, Altran USA Transformers, Carnhill Transformers, Kenetek Opto Attenuator, JJ Tubes ja Tung-Sol putket). Warm Audio tekee tiivistä yhteistyötä näiden toimittajien kanssa tuottaakseen moitteettoman laadukkaita laitteita. Nämä keskittyneet ponnistelut ovat huipentuneet palkittuihin tuotteisiin, jotka ovat määrittäneet uudelleen sen, mikä on mahdollista audioelektroniikkateollisuudessa (2017 TEC Award Winner in Signal Processing Hardware - WA-2A Opto Compressor).

 

Nykyään Warm Audio -tuotteita käytetään ympäri maailmaa suurimmissa elävän musiikin paikoissa, kaupallisissa äänitysstudioissa, koti-/projektitallennusstudioissa, lähetysten valvontahuoneissa, jumalanpalvelustaloissa sekä live-kiertue- ja festivaaliäänilaitteistoissa.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 27

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 27

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu