Mikrofonijohdot

Mikrofonijohdot

Mikrofonijohto eli mikrofonikaapeli (mikkijohto) on oleellinen tarvike, jolla signaalia siirretään paikasta toiseen. XLR-kaapelia voidaan käyttää useissa erilaisissa kohteissa, äänentoistojärjestelmissä, sekä studiossa.

 

Soitin Laineen verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia mikrofonikaapeleita, piuhoja ja johtoja

 

Mikrofonijohtoa valittaessa, tulee ottaa huomioon useita eri asioita. Välttämättä ei tule ajateltua sitä, että mikrofonikaapelin laatu käyttötarkoitusta ajetellen on merkityksellinen asia. Johdinmateriaalit, johtimien suojaus, mekaaninen kestävyys. Niissä on isojakin eroja. Treenikämpille ei välttämättä tarvita samaa laatuluokitusta kuin esimerkiksi äänitystudiolle tai keikalle. Kuitenkin, jokainen musiikin parissa työskentelevä henkilö arvostaa varmasti sitä, että tuote on laadukas ja se kestää pitkään kovaakin käyttöä. Kaikki mikkikaapelit ovat Turun toimipisteessämme. Huom! Jos haluat noutaa tuotteen Helsingin myymälästämme, toimitamme viikoittain tavaraa Turusta Helsinkiin eli jos ei ole kiire niin kaapeli kulkeutuu noudettavaksi Helsinkiin rahtivapaasti. Jos et ole varma siitä, että millainen kaapeli sinun tulisi hankkia, ota yhteyttä asiantuntijoihimme Turun myymälässä niin autamme sinua löytämään oikean tuotteen.

Valikoimassamme mm. seuraavat merkit: Roland, Boss, Neutrik, Cordial, Cascha

Osta mikrofonijohto sekä muut kaapelit ja adapterit suoraan Soitin Laineen verkkokaupan monipuolisesta valikoimasta, nopea toimitus, edulliset rahdit! 

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 42

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 42

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu