Etuasteet

Etuasteet

Esivahvistinpedaalit ja DI-pedaalit palvelevat tiettyjä tarkoituksia ja tarjoavat erilaisia toimintoja

 

Esivahvistinpedaali on suunniteltu muokkaamaan ja parantamaan kitaran ääntä ennen kuin se saavuttaa vahvistimen. Näissä laitteissa on usein EQ-säätimet (kuten basso, keski ja diskantti), vahvistus- tai säröasetukset ja joskus kompressori. Niiden avulla voit muokata kitarasi ääntä ennen kuin se menee päävahvistimeen tai PA-järjestelmään.  Esivahvistinpedaalit ovat erityisen hyödyllisiä kitaristeille, jotka haluavat hallita ääntään paremmin ja muokata ääntään käyttämästästään vahvistimesta riippumatta.

DI-pedaalia käytetään ensisijaisesti balansoidun, matalaimpedanssisen signaalin lähettämiseen kitarasta suoraan mikseriin, ääniliitäntään tai PA-järjestelmään. DI-pedaaleissa on usein balansoitu XLR-lähtö, joka sopii liitettäväksi ammattikäyttöön tarkoitettuihin audiolaitteisiin. Ne voivat myös toimia keinona poistaa maasilmukkaongelmat ja sovittaa impedanssitasot kitaran ja äänijärjestelmän välillä. DI-pedaaleja käytetään yleisesti live-äänitilanteissa tai äänitysstudioissa, kun tarvitaan puhdasta, tasapainoista signaalia miksaus- tai tallennustarkoituksiin.

 

Esivahvistimen tai DI-pedaali vaiko molemmat?

 

Jos olet ensisijaisesti keskittynyt kitaran sävyn muokkaamiseen ja haluat hallita enemmän EQ:ta, säröä ja muita ääniominaisuuksia ennen vahvistinta, voi esivahvistin olla sopivampi.

Jos haluat puhtaan, tasapainoisen signaalin miksauspöytään, äänikorttiin tai PA-järjestelmään, etkä ole siinä vaiheessa kiinnostunut sävynmuodostuksesta, on DI-pedaali parempi valinta.

Joissakin markkinoilla olevissa polkimissa yhdistyvät sekä esivahvistin, että DI-boksi. Tämä on yhdistelmä,joka tarjoaa joustavuutta sekä sävyn muokkaamiseen että puhtaan signaalin äänijärjestelmään.

 

Tilaa hyvä etuaste bassolle tai kitaralle netistä!

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu