Nuotit

Nuotit

Nuotit soittimille ja laulamiseen, nopealla toimituksella

 

Nuottikirjat kuuluvat muusikon perustarpeisiin. Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman nuotteja useille eri soittimille sekä laulamiseen yksin tai yhdessä.

Meiltä löydät mm. pianonuotit ja nuotit puhaltimille sekä jousisoittimille. Bändisoittimien puolelta löytyvät kitaranuotit, bassonuotit ja rumpunuotit, lisäksi meillä on nuotteja esimerkiksi ukulelelle, banjolle, mandoliinille ja myös laulunuotteja. Meiltä löytyy luonnollisesti myös laaja kattaus PVG- eli "Piano, Vocal, Guitar"-nuotteja, jotka sisältävät lauluista yksinkertaisen melodianuotinnoksen, soinnut ja sanat. Nämä kirjat sopivat mainiosti vaikkapa nuotiokitarointiin ja yhteislaulun säestämiseen. 

Laaja valikoima pitää sisällään muun muassa klassisen ohjelmiston, etydit, sekä pop-, rock-, viihde-, jazz- ja elokuvamusiikkia. Joukosta löytyvät ympäri vuoden myös joulunuotit ja lastenlaulukirjat. Lisäksi kirjavalikoimastamme löytyvät myös musiikin teoriakirjat ja muut oppikirjat, kattaen muun muassa alkeiskurssit, soitinkoulut, asteikot ja harjoitukset.
 

Tutustu ja tilaa nuotit ja muu tarvitsemasi jo tänään!

Selaa tuoteryhmiä ja löydä itsellesi oikeat nuotit ja harjoitusmateriaalit.
 

Jos et löydä etsimääsi tuotetta, voit ottaa yhteyttä nuottipalveluumme.

Suodattimien avulla löydät etsimäsi nuotin nopeasti


Käytössäsi olevat suodattimet, joilla voit helposti ja nopeasti rajata hakutulosta: Kategoria, instrumentti, säveltäjä ja hinta

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 2074

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 2074

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu