Mikrofonit AKG

Mikrofonit AKG

AKG on arvostettu ja tunnettu mikrofonivalmistaja, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita mikrofoneja eri käyttötarkoituksiin. AKG-mikrofonit ovat saaneet mainetta erinomaisesta äänenlaadustaan, kestävyydestään ja ammattikäyttöön sopivista ominaisuuksistaan. Tässä on muutamia suosittuja AKG-mikrofonimalleja ja niiden käyttötarkoituksia:

 

  1. AKG D5 on kestävä dynaaminen laulumikrofoni, joka on suunniteltu laulun ja puheen toistamiseen ja tallentamiseen. Se tarjoaa selkeän äänen, erinomaisen erottelu- ja kierronestokyvyn. D5 soveltuu hyvin live-esityksiin ja keikkakäyttöön.
  2. AKG C414: C414 on yksi AKG:n ikonisista mikrofonimalleista. Se on suuntakuvioltaan monipuolinen suurikalvoinen kondensaattorimikrofoni, joka soveltuu erinomaisesti äänitysstudioihin, vokaalien, instrumenttien ja kuorojen tallentamiseen. C414 tarjoaa erinomaisen äänenlaadun, laajan taajuusvasteen ja monia säätömahdollisuuksia.
  3. AKG C214 on edullisempi vaihtoehto AKG:n huippumallille C414. Se on myös suurikalvoinen kondensaattorimikrofoni, joka sopii erinomaisesti studiotyöskentelyyn, vokaalitallennuksiin ja akustisten instrumenttien äänittämiseen. C214 tarjoaa laadukkaan äänen ja hyvän erottelukyvyn.
  4. AKG C1000s MKIV on monikäyttöinen pienikokoisten diagram kondensaattorimikrofoni. Se soveltuu erityisesti live-esityksiin, äänentoistoon, instrumenttien mikitykseen ja kotistudioihin. C1000S tarjoaa selkeän äänen, laajan taajuusvasteen ja monia käyttösovelluksia.
  5. AKG P120 on kestävä ja edullinen, suurikalvoinen kondensaattorimikrofoni kardioidi suuntakuviolla. P120 on lavoille ja kotiäänitykseen suunnattu kestävä yleismikrofoni suurella 2/3"" kalvolla. Kevyt kapseli tallentaa äänilähteen elävästi ja erottelevasti. P120-mikrofoni sopiikin siksi hyvin puheen ja laulun äänitykseen, mutta myös erilaiset instrumentit saadaan ongelmitta talteen.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 13

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 13

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu