Puupuhaltimet

Puupuhaltimet

Puupuhallin voi nimestään huolimatta olla tehty niin puusta, muovista kuin metallistakin. Soitin Laineelta löydät näitä kaikkia.

 

Puupuhaltimien tuoteperheeseen kuuluu hyvin monenlaisia instrumentteja. Alkujaan puupuhaltimet on tehty puusta, luusta tai muusta luonnonmateriaalista, mutta nykyään puupuhaltimien kirjo on melkoinen. Huilu tai pikkolohuilu voi olla metallinen, puinen tai muovinen; klarinetti tai nokkahuilu voi olla sekä puuta että muovia, ja oboe sekä fagotti samoin. Saksofoni on useimmiten messinkiä tai pronssia, mutta huilua lukuun ottamatta kaikissa näissä soittimissa on käytössä puinen soittolehti (l. kieli, lehti tai "päre") tai suutin eli "rööri". Tosin lehtikin on nykyään usein synteettinen, mutta toimintaperiaate on sama.

Puupuhaltimet ja niiden tarvikkeet ovat aina olleet hyvin edustettuina Soitin Laineella. Merkkejämme ovat muiden muassa Buffet Crampon, Jupiter, Yanagisawa, Selmer, Trevor James, Miyazawa, Pearl, Vandoren ja Legere. Meillä on vuosikymmenten ajan ollut suorat yhteydet tärkeimpiin valmistajiin, mikä takaa hyvän valikoiman ja palvelun sekä tietenkin sen, että hinta on aina kohdallaan. Soitinten lisäksi meiltä löytyy valtava määrä tykötarpeita, olipa haussa sitten uusi suukappale, kotelo, kaulahihna tai huoltotarvike.

Tutustu valikoimiimme nettisivuillamme ja ole rohkeasti yhteydessä, jos kysyttävää ilmenee!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 2272

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 2272

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu