Molli, Tremolo ja Oktaavi Huuliharput

Molli, Tremolo ja Oktaavi Huuliharput

Molli huuliharppu


Viritys: Molli-huuliharppu on viritetty molli-asteikkoon, kuten esim. a-molli, d-molli tai e-molli. 

Käyttö: Mollihuuliharppuja käytetään yleisesti erilaisissa musiikkigenreissä, mukaan lukien blues, folk, country ja perinteisen musiikin eri kulttuurit. Molliharppu on erityisen hyvä melankolisten tai tunteita herättävien melodioiden soittamiseen.


Tremolo huuliharppu


Viritys: Tremolo-harput on viritetty tuottamaan tremolo- tai "vibrato"-efekti. Tremolo-huuliharppuissa on kaksi reikää jokaista nuottia kohden, viritettynä hieman erilleen toisistaan. Kun soitetaan, pieni äänen korkeusero kahden reiän välillä luo sykkivän, heiluvan äänen.

Käyttö: Tremolo-harppuja käytetään usein perinteisessä kansanmusiikissa, erityisesti Itä-Aasian, Euroopan ja Latinalaisen Amerikan tyyleissä. Ne lisäävät melodioihin erottuvaa tekstuuria, ja niitä käytetään yleisesti kansanmusiikkien, balladejen ja perinteisten laulujen soittamiseen.


Oktaavi huuliharppu


Viritys: Oktaaviharput on suunniteltu tuottamaan nuotteja yhden oktaavin välein. Niissä on kaksoisreiät jokaista nuottia varten, joista toisessa on puhallus (uloshengitys) ja toinen veto (sisäänhengitys) reed, molemmat viritetty samaan nuottiin, mutta eri oktaaveissa.


Käyttö: Oktaavi-huuliharppuja arvostetaan niiden täyteläisen soundin vuoksi, ja niitä käytetään yleisesti erilaisissa musiikkilajeissa, mukaan lukien folk, blues, jazz ja klassinen musiikki. Ne sopivat erityisen hyvin melodioiden ja sointujen soittamiseen täyteläisellä, harmonisella äänellä.


Jokainen huuliharpputyyppi – molli, tremolo ja oktaavi – tarjoavat ainutlaatuisia ääniominaisuuksia ja musiikillisia mahdollisuuksia, jolloin soittajat voivat tutkia erilaisia tekstuureja, tunnelmia ja musiikkityylejä. Kiinnostavatpa sinua pienten huuliharppujen tunteita herättävät ominaisuudet, tremolo-efekti tai oktaavihuuliharpun rikas soundi, näiden soittimien avulla on olemassa musiikillisen ilmaisun maailma, joka odottaa löytäjäänsä.

 

Soitin Laineella myydään huuliharppuja, jotka sopivat erilaisiin musiikillisiin tarkoituksiin. Tee tilaus kätevästi netistä tai nouda Turun myymälästä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 60

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 60

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu