Digitaalimikserit

Digitaalimikserit

Digitaalimikseri eli digimikseri on monipuolinen ja moderni miksauslaite, joka on digitaalinen versio perinteisestä analogisesta mikseristä eli miksauslaitteesta. Se on helppokäyttöinen, helposti liikuteltava ja nopea ottaa käyttöön. Digitaalisella mikserillä pääset eroon ulkopuolisista prosessoreista. Digitaalinen mikseri on ohjattavissa langattomasti tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Digimikserissä on DSP-piiri, joka mahdollistaa mm. seuraavat sisäiset perus-efektit kuten kaiku (reverb), viive (delay) ja chorus. Muita miksereistä löytyviä perusominaisuuksia ovat gain eli esivahvistimen säätö, kunkin sisään tulevan signaalin tason säädin. Ekvalisaattori (EQ), jolla äänen väriä voidaan muokata. Panorointi, jolla voidaan muuttaa signaalin paikkaa stereokuvassa. Kanavaliuku eli fader, jolla määritellään kanavan signaalin taso eteenpäin lähtevässä summasignaalissa. Aux-ulostulot, joiden avulla voidaan toteuttaa mm. erilaisia monitorointiratkaisuja. Ryhmät, joiden kautta voidaan tehdä apumiksauksia.

Digitaalimiksereiden kanssa suosittelemme käyttämään erillistä reititintä. Se parantaa käyttövarmuutta tilanteissa, joissa on paljon yleisöä. Erilaiset mobiililaitteet aiheuttavat helposti häiriötä, jos mikseri on yhdistetty suoraan ohjaavaan laitteeseen ilman reititintä. Yhteys ohjaavan laitteen ja mikserin välillä voi häiriintyä.

 

Soitin Laineelta myydään digitaalimikserit parhailta valmistajilta. Tee tilaus suoraan netistä tai tule asioimaan Turun myymäläämme!

 

Suositut Soundcraft digitaalimikserit
View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu