Huuliharput

Huuliharput

Huuliharppu jokaiseen makuun ja tyyliin

 

Olit sitten vanhemman polven bluesmestari tai tuoreempi muikkunen, huuliharppu on riemukas soitinvaihtoehto, joka sopii joka kouraan. Huuliharpusta irtoavat sävelet niin kansanmusiikin, rockin, bluesin kuin jazzinkin tahtiin ja se on kaikkien soittajien suosiossa vasta-alkajista ammattimuusikoihin.

Laadukkaat huuliharput ovat jo vuosikymmenien ajan olleet keskeinen osa Soitin Laineen tuotevalikoimaa. Maailman parhaimpiin huuliharppuvalmistajiin kuuluva japanilainen Suzuki Harmonicas on Soitin Laineen maahantuoma merkki ja se muodostaa valikoimamme ytimen. Lisäksi meiltä löytyy C.A. Seydelin ja Caschan huuliharppuja.

Laajasta kattauksestamme löytyy varmasti harppu tarpeeseen kuin tarpeeseen. Valikoima pitää sisällään 10-reikäiset diatoniset harputkromaattiset ja tremoloharput, harppuja löytyy puu-, komposiitti- tai metallikammalla, muovi-, metalli- tai puurungolla... mahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Perusmallistomme on kattava ja harvinaisempiakin tapauksia pystymme tilaamaan.

Käy siis rohkeasti tutustumaan verkkokauppamme monipuoliseen tarjontaan tai ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme!

 

Huuliharput -kategoriaan viimeksi lisätyt tuotteet


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 212

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 212

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu