Huuliharput

Huuliharput

Huuliharppu on Saksassa 1820-luvulla kehitetty vapaalehdykkäsoittimiin kuuluva puhallinsoitin. Sen sisällä on eri pituisia, toisesta päästä irti olevia kieliä, jotka harppuun puhallettaessa värähtelevät ilmavirran vaikutuksesta ja näin synnyttävät äänen.

 

Huuliharppu aloittelijalle, lapselle ja ammattilaiselle - Soitin Laineen laajasta valikoimasta

 

Huuliharppu on riemukas soitinvaihtoehto ja se sopii joka kouraan, olitpa sitten vanhemman polven bluesmestari tai tuoreempi muikkunen. Huuliharpusta irtoavat sävelet niin kansanmusiikin, rockin, bluesin kuin jazzinkin tahtiin ja se on kaikkien soittajien suosiossa vasta-alkajista ammattimuusikoihin.

Laadukkaat huuliharput ovat jo vuosikymmenien ajan olleet keskeinen osa Soitin Laineen tuotevalikoimaa. Maailman parhaimpiin huuliharppuvalmistajiin kuuluva japanilainen Suzuki Harmonicas on Soitin Laineen maahantuoma merkki ja se muodostaa valikoimamme ytimen. Lisäksi meiltä löytyy C.A. Seydelin ja Caschan huuliharppuja. 

 

Huuliharpputyypit

 

Blues huuliharppu - diatoninen huuliharppu - kromaattinen huuliharppu - mollihuuliharppu - tremolo huuliharppu ja oktaavi huuliharppu

Laajasta kattauksestamme löytyy varmasti harppu tarpeeseen kuin tarpeeseen. Valikoima pitää sisällään 10-reikäiset diatoniset harputkromaattiset ja tremoloharput, harppuja löytyy puu-, komposiitti- tai metallikammalla, muovi-, metalli- tai puurungolla. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Perusmallistomme on kattava ja harvinaisempiakin malleja pystymme tilaamaan.

 

Mikä on hyvä huuliharppu?

 

Huuliharpun valitseminen on henkilökohtainen asia ja se riippuu monista tekijöistä, kuten soittajan kokemuksesta, musiikkityylistä ja budjetista. 

 

Tässä on muutamia hyviä vinkkejä hyvän huuliharpun valintaan:

 

  1. Kokemus: Aloittelijoiden kannattaa valita huuliharppu, jota on helppo soittaa ja hallita. Useimmat aloittelijat aloittavat diatonisilla huuliharpuilla, jotka ovat helppoja oppia ja soittaa.

  2. Musiikkityyli: Huuliharppu sopii moniin eri musiikkityyleihin, mutta eri tyyleillä on erilaisia vaatimuksia huuliharppujen suhteen. Esimerkiksi bluesissa käytetään yleensä diatonisia huuliharppuja, kun taas folk-musiikissa käytetään usein kromaattisia huuliharppuja.

  3. Budjetti: Huuliharppuja on saatavana eri hintaluokissa. Soitin Laineella myydään huuliharppuja eri hintaluokissa. Aloittelijoiden huuliharppuja löytyy edullisesti, mutta ammattikäyttöön tarkoitetut huuliharput ovat hieman kalliimpia.

  4. Suukappaleen koko: Huuliharppuja on saatavana erikokoisilla suukappaleilla. Suurempi suukappale sopii paremmin suuremmille huulille, kun taas pienemmät suukappaleet sopivat paremmin pienemmille huulille.

  5. Äänenväri: Huuliharppujen äänenväri voi vaihdella merkittävästi eri mallien välillä. Kannattaa kokeilla erilaisia huuliharppuja ja löytää sellainen, jonka ääni miellyttää omaa korvaa ja sopii hyvin suulle.

        

Tutustu verkkokauppamme monipuoliseen tarjontaan ja tilaa laadukas huuliharppu netistä tai ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme!

 

Huuliharput -kategoriaan viimeksi lisätyt tuotteet

Huuliharppumerkkejämme ovat mm. Suzuki | Cascha | C.A. Seydel | Hohner


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 203

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 203

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu