Tuulikellot

Tuulikellot

Tuulikello on idiofoneihin kuuluva ripustettava soitin, joka pitää helisevää ääntä liikkuessaan. Idiofonit ovat soittimia, joiden ääni syntyy sen massan värähdellessä osittain tai kokonaan. Tuulikello voi olla kimppu metallia, lasia, keramiikkaa, bambua, simpukoita tai puuta, jotka kilisevät toisiaan vasten. Alunperin tuulikellon tarkoitus oli kertoa äänellään tuulen kääntymisestä tai voimistumisesta kyseisellä suunnalla. Tuulikellot ovat nykyään suosittuja ääniterapiassa käytettyjä soittimia.

 

Bambu tuulikello

 

Ääniterapiassa tuulikelloja voidaan käyttää seuraavilla tavoilla

 

  1. Äänen rentouttava vaikutus: Tuulikellon ääni voi auttaa rentoutumaan ja lievittämään stressiä. Kuunnellessaan tuulikellon lempeitä ääniä asiakas voi keskittyä hengitykseensä ja laskea stressitasojaan.

  2. Mindfulness-harjoitukset: Tuulikelloa voi käyttää mindfulness-harjoituksissa, joissa keskitytään täysin hetkessä olemiseen ja äänen havaitsemiseen. Tämä auttaa keskittymään nykyhetkeen ja vähentämään ahdistusta.

  3. Äänien harmonisointi: Tuulikellojen äänet voivat auttaa tasapainottamaan mieltä ja kehoa. Niiden rauhoittava ja harmoninen sointi voi edistää tasapainoa ja hyvinvointia.

  4. Luovuuden herättäminen: Tuulikellojen äänet voivat inspiroida luovuutta ja mielikuvitusta. Ne voivat auttaa asiakasta löytämään uusia näkökulmia tai saamaan aikaan tunteiden ja ajatusten virtaa.

Tuulikellojen käyttö ääniterapiassa vaihtelee terapeutin mieltymysten ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Terapeutti voi suunnitella istuntoja, joissa tuulikelloja käytetään yhdessä muiden äänien, musiikin tai ääniharjoitusten kanssa.

Tilaa tuulikello edullisesti Soitin Laineelta!

 

View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu