Kitarakotelot ja kantopussit klassiselle kitaralle

Kitarakotelot ja kantopussit klassiselle kitaralle

Kitarakotelo on lisävaruste, jonka tehtävä on suojata klassista kitaraa vaurioilta tai iskuilta matkan tai säilytyksen aikana. Saatavilla on monenlaisia kitarakoteloita, mukaan lukien kovakuoriset kotelot, pehmeät pussit, keikkalaukut ja lentolaukut.

 

Kitarakotelo tai kitarapussi klassiselle kitaralle

 

Kova kitarakotelo on suojaavin ja kestävin vaihtoehto klassiselle kitaralle. Se on tyypillisesti valmistettu kovasta muovista tai puusta ja vuorattu vaahtomuovipehmusteella, jotta kitara pysyy tiukasti paikallaan. Pehmeät kotelot ja keikkalaukut on valmistettu pehmeämmistä materiaaleista, kuten kankaasta tai nailonista, ja ne tarjoavat vähemmän suojaa kuin kovakuoriset kotelot, mutta ovat kevyempiä ja helpompia kuljettaa. Lentokotelot ovat raskaita koteloita, jotka on suunniteltu kestämään lentomatkojen ankaruutta, ja niitä käyttävät usein ammattimuusikot, jotka matkustavat usein instrumenttiensa kanssa.

Kitarakoteloa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon muun muassa kitaran koko ja muoto, matkatarpeesi ja budjetti. Ota yhteyttä myyntiimme, jos tarvitset apua oikeanlaisen kitaralaukun valinnassa.

Tilaa laadukas kitarakotelo tai kitarapussi suoraan netistä! Edulliset hinnat, nopea ja turvallinen toimitus.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 19

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 19

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu