Kitarakotelot ja -pussit

Kitarakotelot ja -pussit

Kitarakotelo eli kitaralaukku on väline, joka on suunniteltu suojaamaan kitaraa vaurioilta tai iskuilta matkan tai säilytyksen aikana. Saatavilla on monenlaisia kitaralaukkuja, mukaan lukien kovakuoriset kotelot, pehmeät pussit, keikkalaukut ja lentolaukut eli flightcaset

 

Kitaralaukku, kitarakotelo, kitarapussi sähkökitaralle, bassokitaralle ja akustiselle kitaralle

 

Soitin Laineen verkkokaupassa myydään kitaralaukkuja kaikenlaisille kitaroille - Laukut ja suojat - niitä kutsutaan monilla eri nimillä ja meillä on niitä kaikkia.

 

Kova kitaralaukku - Kitaralaukku akustiselle - Sähkökitaran kantopussi - Sähkökitara laukku - Bassolaukku - Laukku, pussi tai gigbag myös muille kielisoittimille

 

Suojia on periaatteessa kolmea yri tyyppiä

 

  1. Kova kitarakotelo, kuljetuslaukku, on suojaava ja kestävä vaihtoehto, joka on valmistettu kovasta muovista tai puusta ja vuorattu vaahtomuovipehmusteella, jotta kitara pysyy kuljetuksen aikana tiukasti paikallaan. Esimerkiksi, yleismallinen puinen kitarakotelo Gewa GW-F560180 sähkökitaralle maksaa vain 99 Euroa. Siinä on 5mm puinen runko, joka on päällystetty mustalla keinonahalla. Se on edullinen, laadukas ja halpa kitaralaukku sähkökitaralle.

 

  1. Pehmeä pussi, Gig bag, on valmistettu pehmeämmistä materiaaleista, kuten kankaasta tai nylonista, ja ne tarjoavat vähemmän suojaa kuin kovakuoriset kotelot, mutta ovat kevyempiä ja helpompia kuljettaa. Esim.  Halpa kitarapussi, Gewa ECO12 Line, GW-212400 sähkökitaralle maksaa vain 39 Euroa. Se on vedenpitävä suojapussi esim. kitaran kuljettamiseen soittotunneille tai keikalle.
    Topatut selkäreppuhihnat helpottavat huljetusta ja siinä on myös iso tarvike-/nuottitasku.
    Se on myös hyvä pussi kitaran säilyttämiseen.

 

  1. Lentokotelo eli flightcase on painavampi kotelo, joka on suunniteltu kestämään lentomatkojen ankaruutta, ja niitä käyttävät usein ammattimuusikot, jotka matkustavat usein instrumenttiensa kanssa. Soitin Laine teettää kaikki sähkökitaroiden lentolaukut mittatilaustyönä. Ne tehdään tietylle kitaratyypille, toiveiden mukaisesti. Tästä johtuen, ne ovat myös kalliimpia kuin muut edellämainitut sähkökitaralaukku-tyypit. Hintaluokka on karkeasti 250-350 Euroa. Näistä syistä johtuen, et valitettavasti voi tilata tätä kotelotyyppiä verkkokaupastamme. Lentolaukut valmistetaan joko vesivanerista tai puu-muovi-komposiitista, joka on huomattavasti kevyempi materiaali. Toimitusaika vuodenajasta riippen on n.1-2 viikkoa. Ota rohkeasti yhteyttä myyntimme ja valmistetaan juuri sinulle paras lentolaukku.

 

Soitin Laineen verkkokaupassa on runsas valikoima erilaisia säiltyttämiseen ja kuljettamiseen tarkoitettuja suojaimia erilaisille kitaroille. Kaikille kitaratyypeille on olemassa omanlaisensa. Kitarakoteloa valittaessa on siis tärkeää ottaa huomioon muun muassa kitaran koko ja muoto, kuljetustarpeesi ja budjetti. Ota yhteyttä myyntiimme, jos tarvitset apua oikeanlaisen kitaralaukun valinnassa.

 

Kitarakotelot ja kantopussit netistä! Edulliset hinnat, nopea ja turvallinen toimitus.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 76

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 76

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu