Kaapelit

Kaapelit

Kaapeli eli johto, on oleellinen tarvike, jolla signaali johdetaan paikasta toiseen, esimerkiksi kitarasta vahvistimeen tai soittimesta mikseriin. Kaapeleita ja johtoja on erilaisia ja niillä on useita erilaisia käyttökohteita.

 

Kaapeli, piuha, johto ja adapteri edullisesti jokaiseen tarpeeseen - kotiin, studioon ja keikalle - laaja valikoima

 

Mikrofonijohto - Instrumenttikaapeli - kitarakaapeli - kitarajohto - XLR-kaapeli - AUX-johto - kuulokejohto - kuulokejatkojohto - kaiutinjohto - speacon-kaapeli - virtajohto - vahvistimen virtajohto - RCA-johto - MIDI-johto - MIDI-kaapeli - MIDI USB-kaapeli - patch-kaapeli - USB-C-kaapeli - USB-kaapeli - Lightning iphone -kaapeli - thunderbolt 3 -kaapeli - thunderbolt 2 -kaapeli - DMX-kaapeli - MADI-kaapeli - ADAT-kaapeli

 

Plugit, plugipiuhatXLR-kaapelit, XLR-plugi-adapterit, suurennuspäät ja pienennyspäät johtoihin. Meiltä löydät myös digitaalijohdot sekä kaikenlaiset erikoisemmatkin kaapelit, johdot ja adapterit jokaiseen tilanteeseen. Meillä on siis aivan kaikkea. Jos et ole varma hankinnastasi, ota yhteyttä Turun myymälän asiantuntijoihin niin autamme sinua löytämään oikean tuotteen. 

 

Valikoimassamme mm. seuraavat merkit:
Roland, Boss, Neutrik, Cordial, Amp, Fender, VOX, Ernie Ball, Cascha

 

Tilaa erilaiset kaapelit ja adapterit suoraan netistä tai nouda Turun myymälästä!

 

Suosituimmat kaapelit


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 342

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 342

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu