Klassiset kitarat 1/2-7/8

Klassiset kitarat 1/2-7/8

Klassinen kitara on perinteinen ja kaunisääninen kielisoitin, jolla on arvokas historia. Klassinen nylonkielinen kitara on useimmiten se, jolla aloitteleva kitaristi oppii kitaransoiton perusteet. Lapsen on helpompi aloittaa soittoharrastus täyskokoista pienemmällä kitaralla. Yleisimmät kokoluokat ovat 1/2 ja 3/4, lisäksi valikoimastamme löytyy 7/8-kokoisia pienille lapsille tarkoitettuja kitaroita. 

 

Lasten kitara - pienikokoinen kitara lapselle

 

Klassinen kitara lapselle ja aloittelijalle - Alhambra, Fender, Yamaha, Fender, Cascha, Riento, VGS, Cort, Kohala. Oikean kokoinen ensimmäinen kitara lapselle. Kaikki koot: 1/4, 1/2, 3/4, 7/8

 

Matalasta oppimiskynnyksestä huolimatta klassisen kitaran todellinen hallitseminen vaatii paljon harjoittelua. Laadukkaalla soittimella harjoittelu on kuitenkin mukavaa ja palkitsevaa.

Lasten kitara löytyy Soitin Laineen valikoimasta! Meiltä löydät edulliset ja luotettavat perussoittimet sekä ilmaisuvoimaiset laatukitarat. Harrastus lähtee hyvin käyntiin edullisemmillakin malleilla, mutta esimerkiksi soittotunneilla käyvälle lapselle jo pienikokoisen kitaran on hyvä olla laadukas. Tutustu rauhassa verkkokaupan valikoimaamme tai tule asioimaan Turun tai Helsingin myymäläämme. Kitaravalikoimamme löytyy Turun myymälästä, mutta soittimen voi myös tilata Turusta kokeiltavaksi Helsingin myymäläämme. Viikoittainen kuljetuksemme Turun ja Helsingin myymälöiden välillä on turvallinen tapa siirtää soitin kaupungista toiseen.

 

Tilaa ensimmäinen klassinen kitara lapselle tai aloittelijalle netistä jo tänään!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 15

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 15

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu