Korvamonitorit ja tarvikkeet

Korvamonitorit ja tarvikkeet

Korvamonitori on korvatulppa-mallinen in ear kuuloke, joka sovitetaan korvan sisään.
Korvamonitorit suojaa myös samalla kuuloa, kun kuuluvuus paranee, halutut äänet kuuluvat
paremmin kun ääni tulee suoraan korvaan yleiseen meluun sotkeutumisen sijaan.
In-ear monitorit (IEM) on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista äänentoistoa erityisesti meluisissa ympäristöissä.  Monitorikaiutin lavalla voi aiheuttaa kiertoa. Korvamonitorointi poistaa käytännössä kierto-ongelmat kokonaan.

 

Korvamonitorit - Korvanapit - In-ear -nappikuulokkeet /-monitorit

 

Toisin kuin perinteiset kuulokkeet tai nappikuulokkeet, in-ear monitorit on suunniteltu tuottamaan tarkempi ja yhtenäisempi ääni ja ne ovat vähemmän alttiita ulkoisille häiriöille. Korvasovitteet takaavat mukavan ja turvallisen istuvuuden. In-ear monitoreissa voi olla myös useita drivereitä eli kaiutinelementtejä taajuusvasteen parantamiseksi.

 

Hyvät korvamonitorit ovat yksilöllisiä, ja niissä korvatulppa-osa on muusikon korvan mukaan valettu. Parhaissa in ear monitoreissa on useampi driveri eli elementti. Esim. 449 Euroa maksavassa Shure SE535 CL:ssä on 3 elementtiä, 2x basso ja 1x diskantti), kun taas edullisimmissa, 129 Euron hintaisissa Shure SE215:ssa on vain yksi dynaaminen MicroDriver. Sennheiser IE 100 Pro on yksi tämän hetken suosituimpia in ear kuulokkeita. Se on samalla laadukas ja edullinen. Hinta on niinkin edullinen kun vain 98 Euroa. Laadukas ja hyvä korvamonitori voi siis olla myös hinnaltaan edullinen. Korvamonitorit voivat olla joko langallisia tai langattomia. Langattomassa kuulokejohto kytketään vyötäröllä, taskussa tms. pidettävään vastaanottimeen. Rumpalit ja muut paikallaan pysyvät muusikot käyttävät usein langallisia korvamonitoreja. Fischer Amps In Ear Stick on yksi suosituimpia kuulokevahvistimia. Se on pienikokoinen, laadukas ja näppärä limitterillä varustettu in-ear-kuulokevahvistin.


Korvamonitorin valinta on yksilöllinen asia, johon ei aina ole yhtä ja ainoaa ratkaisua.
Se, että mitkä ovat hyvät korvamonitorit, riippuu tarpeesta ja budjetista.
Soitin Laineella myydään korvamonitori järjestelmiä jokaiseen käyttötarkoitukseen, jokaisessa hintaluokassa. Korvamonitori laulajalle, rumpalille ja koko bändille, - Myös langattomat korvamonitorit

 

Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa korvamonitorit netistä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 21

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 21

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu