Bassokaapit

Kitarakaiutin ilman vahvistinta tarkoittaa tyypillisesti erillistä kaiutinkaappia, joka on suunniteltu erityisesti sähkökitaroille. Tämäntyyppisissä kaiutinkaapeissa ei ole integroitua vahvistinta tai säätimiä äänenmuodostusta varten. Se on tarkoitettu kytkettäväksi ulkoiseen vahvistimeen tai vahvistinpäähän äänen tuottamiseksi.

Kitarakaiutinkaappeja on eri kokoonpanoissa, kuten 1x12, 2x12 tai 4x12, jotka osoittavat sisällä olevien kaiuttimien lukumäärän ja koon. Ne yhdistetään usein vastaavan vahvistimen tai pään kanssa, joka antaa tehon ja säätimet kitaran äänen muotoiluun.

Jos haluat käyttää kitarakaiutinkaappia ilman vahvistinta, sinun on yhdistettävä se yhteensopivaan kitaravahvistimeen tai -päähän kaiutinkaapelilla. Vahvistin tarjoaa tarvittavan tehon ja signaalinkäsittelyn kaiuttimien ohjaamiseen kotelossa, mikä johtaa kuuluvaan äänentoistoon.

On syytä huomata, että kitarakaiuttimet on tyypillisesti suunniteltu käsittelemään sähkökitaroiden tiettyä taajuusaluetta ja lähtöä. Niiden käyttö ilman asianmukaista vahvistinta voi aiheuttaa heikon äänen tai vaurioittaa kaiuttimet.

Jos sinulla on kysyttävää vahvistimista tai tarvitset lisätietoja, kysy rohkeasti Soitin Laineen asiantuntijoilta Turun Maariankadulta.

Tilaa bassonuppi netistä tai nouda Turun myymälästä Maariankadulta!

 

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu