Äänikortit ja DSP

Äänikortit ja DSP

Äänikortti on tietokoneen lisäksi yksi tärkeimmistä studiotyöskentelyssä käytettävistä komponenteista. Se on laite, jolla saa kytkettyä mikrofonin, instrumentin ja kaiuttimet tietokoneeseen. Äänikortit ovat oleellisesti äänenlaatuun vaikuttavia komponentteja. Ne poistavat myös signaalinsiirron viiveettä, eli latencya. Oma, tietokoneeseen Integroitu äänikortti ei ole tarpeeksi hyvälaatuinen eikä siinä ole tarvittavia liitäntöjä laitteiden kytkemiseen. Musiikin tekoon on hyvä, joko ulkoinen USB äänikortti tai Thunderbolt äänikortti. Äänikortissa voi olla yksi, kaksi tai useampi ääniliitäntä. Yleensä äänikorteissa on myös 5-pin MIDI-liitäntä. 

 

Ulkoinen USB äänikortti musiikin tekoon

 

Hyvä äänikortti varmistaa, että tekniset ominaisuudet eivät rajoita luovuuttasi musiikkia tehdessä. Musiikin tekeminen vaatii tietokoneen äänikortilta paljon enemmän kuin elokuvien katselu, musiikin kuuntelu tai pelaaminen – tällöin ulkoinen USB-äänikortti on hyvä hankinta. Sisäinen äänikortti on nykyään harvinaisempi. Sisäisiä UAD-2 DSP -kortteja on saatavana PCIe-väyläisinä.

Erillinen ulkoinen USB äänikortti parantaa äänenlaatua sekä tuo lisää ominaisuuksia musiikin tekemiseen, esimerkiksi laajojen ja helposti käsillä olevien liitäntämahdollisuuksien ansiosta.

 

Paras äänikortti musiikin tekemiseen

 

Meillä myydään äänikortteja vain parhailta valmistajilta.

Soitin Laineen valikoimasta löydät tunnettujen huippuvalmistajien suosituimmat ja parhaat audio interfacet, jotka on todettu aktiivisessa käytössä toimiviksi ja laadukkaiksi.

 

Edustamiamme audio interface ja äänikorttivalmistajia ovat muun muassa Universal Audio, Steinberg, Presonus, Focusrite, SSL, RME ja RØDE.

 

Äänikortti kitaralle, ja muille instrumenteille, myös laulun äänittämiseen - Tietokoneen äänikortti

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 73

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 73

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu