Äänikortit ja DSP

Äänikortit ja DSP

Äänikortti on tietokoneeseen liitettävä lisäosa, joka on tarkoitettu äänisignaalin siirtämiseen. Tietokoneen lisäksi, se on yksi tärkeimmistä studiotyöskentelyssä käytettäviä komponentteja. Äänikortissa voi olla yksi, kaksi tai useampi ääniliitäntä. Yleensä äänikorteissa on myös 5-pin MIDI-liitäntä. Äänikortti vaikuttaa oleellisesti äänen laatuun ja samalla se myös poistaa signaalinsiirron viiveettä, eli latencya.

 

Laadukas äänikortti musiikin tekemiseen

 

Hyvä äänikortti varmistaa, että tekniset ominaisuudet eivät rajoita luovuuttasi musiikkia tehdessä. Musiikin tekeminen vaatii tietokoneen äänikortilta paljon enemmän kuin elokuvien katselu, musiikin kuuntelu tai pelaaminen – tällöin ulkoinen USB-äänikortti on hyvä hankinta. Sisäinen äänikortti on nykyään harvinaisempi. Sisäisiä UAD-2 DSP -kortteja on saatavana PCIe-väyläisinä.

Erillinen ulkoinen USB äänikortti parantaa äänenlaatua sekä tuo lisää ominaisuuksia musiikin tekemiseen, esimerkiksi laajojen ja helposti käsillä olevien liitäntämahdollisuuksien ansiosta.

 

Parhaat ja suosituimmat äänikortit musiikin tekemiseen

 

Meillä myydään äänikortteja vain parhailta valmistajilta.

Soitin Laineen valikoimasta löydät tunnettujen huippuvalmistajien suosituimmat ja parhaat audiointerfacet, jotka on todettu aktiivisessa käytössä toimiviksi ja laadukkaiksi.

Edustamiamme audio interface ja äänikorttivalmistajia ovat muun muassa Universal Audio, Steinberg, Presonus, Focusrite, SSL, RME ja RØDE.

 

Suosituimmat äänikortit


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 70

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 70

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu