Studiomonitorit ja lisävarusteet

Studiomonitorit ja lisävarusteet

Studiomonitori on äänentoistoltaan laadukas, joko aktiivinen tai passiivinen kaiutin. Studiomonitorit ovat erityisesti studioon, kotistudioon tai kuunteluhuoneeseen suunnattuja kaiutintyyppejä. Monitorointiin kuuluu yleensä lisäksi myös subwoofer, bassokaiutin eli "subbari", jonka tarkoitus on toistaa matalimmat äänet. Meiltä löytyy monitorien kaveriksi myös hyvä aktiivisubbari. Hyvä monitorointi vaatii myös hyvän huoneakustiikan, jotta saavutetaan haluttu äänentoiston tarkkuus.

 

Hyvät studiomonitorit studioon tai kuunteluhuoneeseen

 

Kovimman haasteen studiossa asettaa monitorointi. Pelkillä studiokuulokkeilla ei aina välttämättä pärjää. Soitin Laine ollut mukana toimittamassa kuuntelujärjestelmiä niin isompiin kuin pienempiinkin studioihin ja projekteihin. 2000-luvulla kotistudiot alkoivat yleistyä ja laitteiden hinta alkoi pudota kuluttajille sopivalle tasolle mahdollistaen musiikin helpon luomisen lähes jokaiselle. Aktiiviset studiomonitorit valtasivat markkinat ja passiiviset järjestelmät alkoivat väistyä niiden tieltä.

Monet käyttävät edelleen passiivisia monitoreja aktiivisten monnareiden rinnalla ns.kakkosmonitoreina. Joillain on käytössä vielä useampikin monitorikaiutin pari. Lisäksi käytössä voi olla myös yksi monokaiutin, joka voi olla passiivinen tai aktiivinen. On tärkeää kuulla, että miltä äänimateriaali kuulostaa monona.
 

Parhaat studiomonitorit kotistudioon - harrastajalle, aloittelijalle sekä ammattilaisille

 

Aktiivikaiuttimet - Aktiiviset lähikenttämonitorit - Studiomonitorit kotikäyttöön

Ammattitaitoomme luottavat niin vasta-alkajat, harrastajat kuin kovan luokan ammattilaiset. Suunnittelemme asiakkaiden toiveiden mukaan niin isoja kuin pieniäkin monitorointiratkaisuja annettua budjettia noudattaen. Meillä myydään studiomonitoreja eri hinta- ja laatuluokissa. Meiltä saat rautaisen ammattitaidon tarvitsemiesi laitteiden hankkimiseen ja aina edulliseen hintaan. Olemme myyneet studiomonitoreja netistä ja Turun myymälästä jo vuodesta 2003. Jos tiedät mitä tarvitset, voit tilata tarvitsemasi monitorointivälineet suoraan Soitin Laineen verkkokaupan laajasta valikoimasta. Muutoin voit ottaa yhteyttä studio-osaston asiantuntijoihimme niin katsotaan yhdessä käyttötarkoitukseesi ja budjettiisi sopiva kuuntelujärjestelmä.

Soitin Laineelta myydään aktiivimonitorit ja studiomonitorit musiikin kuunteluun, miksaamiseen ja masterointiin.

Edustamme mm. seuraavia hyviä studiomonitoreja valmistavia merkkejä: Genelec, NeumannAdam AudioKali-AudioKRK, Presonus ja Mackie.

 

Meillä on lähes kaikkea, joten jos et löydä haluamaasi tuotetta ota rohkeasti yhteyttä! Soita numeroon 0404561261 tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 66

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 66

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu