Huilut

Huilut

Huilu on puupuhaltimiin kuuluva soitin ja sen ääni syntyy, kun suukappaleeseen puhallettu ilma osuu terävään reunaan, ja putkessa oleva ilmapatsas alkaa värähdellä. Huilu on yksi vanhimpia ihmisen tekemiä soittimia. Huilun alkuperä juontaa juurensa jopa kymmenien tuhansien vuosien päähän. Vanhimman, Saksan Hohle Felsin luolasta, lähellä Ulmia löydetyn huilun oletetaan olevan jopa 35000 vuoden ikäinen. Soitin Laineelta löytyy huilu jokaiseen tarpeeseen, jokaisessa hintaluokassa.

 

Huilu laajasta valikoimasta - erilaiset huilut jokaiselle soittajalle netistä

 

Huilu - piccolo huilu - poikkihuilu aloittelijalle, lapselle, harrastajalle tai vaativalle ammattilaiselle. Soitin Laineen laajasta valikoimasta löytyy myös panhuilu.

 

Poikkihuilun hinta ei ole enää syy olla aloittamatta soittoharrastusta

 

Esimerkiksi, Soitin Laineen valikoimasta löytyvä halvin aloittelijan huilu, Jupiter JFL700EC, maksaa vain 550 Euroa. Se on edullinen, riittävän laadukas ja hyvä poikkihuilu lapselle harrastuksen aloittamiseen. Se, että mikä on hyvä poikkihuilu aloittelijalle, riippuu monista eri tekijöistä. Verkkokaupassamme on runsas valikoima eri tyyppisiä ja eri hintaisia huiluja. Meiltä löytyy varmasti jokaiselle aloittelijalle sopiva poikkuhuilu, käyrällä tai suoralla suukappalleella. Pienelle lapselle kannattaa hankkia käyrällä suukappaleella varustettu huilu. Esim. TJ-3041CDEASLRW,Trevor James 10x huilu on voittanut kolme kertaa Englannissa UK Music Industry Award -palkinnon parhaana puupuhaltimena ja se sisältää sekä suoran, että käyrän suukappalleen. Harrastuksen edetessä, lapsen kasvaessa, ei tarvitse ostaa erikseen suoraa suukappaletta. Siksi se on hyvä huilu lapselle. Toinen hyvä, lapsille suunnattu poikkihuilu-vaihtoehto on 3042CDEASLRW, Trevor James 10x TJ  Siinä on myös mukana sekä käyrä, että suora suukappale. Sen hinta on hieman kalliimpi, 745 Euroa, mutta se on silti edullinen, kukkaroystävällinen huilu aloittelijalle. Tutustu aiheeeseen tarkemmin ja lue lisää aiheesta artikkelistamme 

 

Valikoimassamme on tunnetuimmat huiluvalmistajat kuten mm. Miyazawa, Muramatsu, Sankyo, Jupiter, Trevor James, Pearl Flutes.

Aloita musiikkiharrastus huilulla ja tilaa poikkihuilu aloittelijalle Soitin Laineelta. Jos tarvitse apua hankinnassa, ota yhteyttä Turun tai Helsingin myymälän huiluasiantuntijoihin.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 134

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 134

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu