MIDI-ohjaimet

MIDI-ohjaimet

MIDI-ohjain on yleisimmin studiossa käytetty padeilla, fadereilla, nupeilla ja napeilla varustettu MIDI-ohjain-tyyppi. MIDI-kontrolleri voi olla myös koskettimistolla varustettu tai lattiamallinen. Nektar pacer on lattiamallinen ohjelmoitava pedaali. Airturn bluetooth ohjain, sivunkääntäjä on tarkoitettu esimerkiksi nuottien lukemiseen. Meiltä löytyy myös DJ ohjain. Sekin on eräänlainen MIDI-ohjain, ja samalla myös äänikortti. Vaihtoehtoja on jokaiseen tarpeeseen.

 

MIDI-ohjain kotiin, studiolle tai keikalle, kilpailukykyiseen hintaan

 

Valikoimassa on eri hintatasoisia MIDI-kontrollereita, joiden joukosta löytyy useaan budjettiin ja vaatimustasoon sopiva kontrolleri. Aloittelevia tuottajia ja live-keikoilla kontrollereita käyttäviä muusikoita miellyttää varmasti Arturian kevyet ja sirot mutta silti monipuoliset midi-kontrollerit.

Oikea MIDI Controller sekä aloittelevalle biittinikkarille että kokeneelle tuottajalle

Tuottamisharrastuksen alussa olevien biitintekijöiden lisäksi kontrollerivalikoimamme palvelee myös studiotyöskentelyn ammattilaisia, joita miellyttävät varmasti Nektarin studiotasoiset kontrollerit, jotka on suunniteltu DAW-ohjelmistojen ohjaamiseen nopeasti ja luontevasti ilman tietokoneen hiirtä.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 29

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 29

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu