Sähkörummut

Sähkörummut

Sähkörummut monipuolisesta valikoimastamme niin aloittelijalle kuin ammattilaiselle

 

Sähkörummut ja sähkörumpusetit eivät juuri häviä akustisille rummuille

 

Kun vertaillaan nykyaikaisia sähkörumpuja akustisiin vastineisiinsa, äänenlaadussa ei juurikaan ole kuultavissa eroa. Ääni on saatu tuotua niin lähelle aitoja rumpuja kuin mahdollista, lisäksi nykyään sähkörumpusetit ovat riittävän hyvin varusteltuja hieman vaativammallekin soittajalle. Rumpusetin ääniä voi valita moduulin sampleista oman makunsa mukaan, soittipa sitten poppia, klassisempaa jazzia tai tykimpää metallia.

 

Laadukkaat Roland sähkörummut mahdollistavat rumpujen soittamisen ja treenaamisen vaikka kotioloissa ilman, että naapurit häiriintyvät äänestä. Digitaalirummut perustuvat oikeiden rumpujen ääntä imitoivaan ääneen, mutta toisin kuin oikeissa rummuissa, sähkörummuissa äänenvoimakkuutta voi säätää ja soittimeen liittää halutessaan vaikka erilliset kuulokkeet. Tällöin soittorauha on taattu, sillä ainoa kuuluva ääni on pieni naputtelu kun rumpukapuloilla lyö padeja. Toki sähkörumpuihin on mahdollista liittää myös ulkoisia vahvistimia, jos äänelle tahdotaan lisää buustia.

Esim. Roland TD-02K ja TD1-DMK tai TD-07DMK on lapselle tai nuorelle hyvä sähkörumpusetti. TD-17- ja TD-50 sekä VAD -Virtual Acoustic Drums - soveltuvat kokeneimmille rumpaleille.

Nettikaupastamme myös Alesis sähkörummut. Muita sähkörumpumerkkejä kuten Pearl ja Yamaha voit tiedustella Turun myymälän rumpuosastolta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tee tilaus turvallisesti suoraan netistä!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 23

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 23

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu