Kuljetuslaukut ja -pussit

Kuljetuslaukut ja -pussit

Keyboardlaukut ja lentolaukut eli Flight Caset ovat suojavarusteita, joita käytetään koskettimien tai soittimien turvalliseen kuljettamiseen.

 

Kuljetuspussi, kuljetuslaukku, kantolaukku, lentolaukku keikkapianolle ja kosketinsoittimelle

 

Keyboardlaukut on yleensä valmistettu kestävästä kankaasta tai nylonmateriaalista ja ne on pehmustettu suojaamaan naarmuilta, pölyltä ja pieniltä iskuilta kuljetuksen aikana. Niissä on yleensä kahvat, olkahihnat ja joskus pyörät kuljettamisen helpottamiseksi. Keyboardlaukkuja on erikokoisia, jotta ne sopivat erityyppisille koskettimille pienistä MIDI-ohjaimista suuriin keikkapianoihin.

Lentokotelot sen sijaan ovat järeämpiä ja kestävämpiä, ja ne on valmistettu kovista materiaaleista, kuten vanerista, alumiinista tai muovista tai puumuovi -komposiitista. Ne on suunniteltu kestämään kovaa käsittelyä ja iskuja, joita voi esiintyä lentomatkan tai muun kuljetuksen aikana. Lentolaukuissa on usein vaahtomuovia tai räätälöity sisäpehmuste, joka pitää näppäimistön tukevasti paikallaan ja estää liikkumisen. Niissä on tyypillisesti myös tukevat kahvat, salvat ja joskus pyörät kuljetuksen helpottamiseksi.

Sekä keyboardlaukut että lentolaukut suojaavat koskettimia tai soittimia kun olet liikkeellä, mutta lentolaukut tarjoavat paremman suojan ja kestävyyden keyboardpusseihin verrattuna, joten ne sopivat vaativampaan tai pidempiin matkoihin. Keyboard bagit ja Gigbagit ovat yleensä kevyempiä ja kannettavampia, joten ne sopivat ihanteellisesti lyhyemmille matkoille tai muusikoille, joiden on kuljettava koskettimistonsa paikallisille keikoille tai harjoituksiin. Lentokoteloita puolestaan käyttävät tyypillisesti ammattimuusikot tai kiertueyhtyeet, joiden on kuljetettava koskettimiaan usein tai pitkiä matkoja, missä vaurioiden riski on suurempi.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 21

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 21

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu