Alttoviulut

Alttoviulut

Alttoviulu on rakenteeltaan samanlainen kuin viulu, mutta kooltaan isompi ja soinniltaan tummaäänisempi. 

 

Tässä yleiskatsaus alttoviulujen valikoimaamme

 

HUOM. Suuri osa alttoviuluista on varastossa siinä kunnossa, jossa ne tulevat valmistajilta, ja niille tehdään käyttöönottotrimmaus omalla verstaallamme Turussa. Joillekin altoille Katri tekee täyden trimmauksen äänipinnan tekoa ja viritystappien ja tallan istutusta myöten; Kaikissa tapauksissa trimmaus sisältää vähintään viritystappien, yläsatulan, otelaudan, äänipinnan ja tallankorkeuden tarkastuksen sekä kielten ja kieltenpitimen laiton. Tämän takia varastosaldo saattaa näyttää nollaa vaikka tuotetta olisi saatavilla aivan käden käänteessä. Jos olet kiinnostunut hankkimaan alton jonka varastosaldo on punaisella, ota yhteyttä. Toimitusaika voi olla nopeampi kuin arvaatkaan!

Alttoviulut ovat aina myös yksilöitä, joten useamman vaihtoehdon kokeileminen voi olla hyvä idea. Jos olet tulossa Turun tai Helsingin myymäläämme kokeilemaan soittimia, kerrothan meille tulostasi mieluiten muutamia päiviä etukäteen. Näin varmistat, että myymälässä on mahdollisimman kattava valikoima juuri sinua kiinnostavan hintaisia ja kokoisia alttoja kokeiltavana ja asiantunteva myyjä saapuvilla. Jos sinulla on erityistoiveita esim. kielivalintojen tai muiden säätöratkaisujen suhteen, kerro myös niistä. Tervetuloa kokeilemaan!

Jos olet tulossa Helsingin myymälään, ota yhteyttä Pauliinaan puh. 0290802443 tai [email protected]

Jos olet tulossa Turun myymälään, ota yhteyttä Katriin puh. 0290802405 tai [email protected]

Jos et pääse paikalle kumpaankaan myymälään, kokeilumahdollisuus voidaan järjestää myös Matkahuollon välityksellä. Jos etäkokeilu kiinnostaa, ota yhteyttä Pauliinaan tai Katriin mieluiten puhelimitse niin sovitaan yksityiskohdista.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 16

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 16

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu