Kuulokkeet V-Moda

Kuulokkeet V-Moda

V-MODA on yksityinen kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut huippuluokan matkaviestintuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen, mukaan lukien kuulokkeet, peli-ja kuulokemikrofonit ja tarvikkeet.

Historia

Val Kolton, ammatti -DJ ja -tuottaja, perusti vuonna 2004 yrityksen. Hän keskittyi alun perin teknologisiin innovaatioihin ja uusiin patentteihin, joilla kehitettiin "Kolton Technology" muodikkaita kuulokelinjoja DJ:ille. Milanossa ja Venetsiassa usein suunnitelluilla tutkimusmatkoilla. Vuonna 2006 yritys lanseerasi useita tuotelinjoja ja tuli ensimmäiseksi korkealaatuiseksi muoti-kuulokkeiden valmistajaksi, jolla oli 33 000 yksikköä 11 värissä, ja yhtiö muutti nimensä V-MODAksi.

Vuonna 2007 Apple-yhtiön kanssa yhtiö julkaisi Vibe Duo -tuoteperheen, joka on suunniteltu täysin Apple iPhonelle ja iPodille. Tämä oli Apple iPhonen & iPodin ensimmäinen kolmannen osapuolen kuuloke.

V-MODA aloitti M-sarjan kehittämisen vuonna 2010 (nykyaikaisille audiofiileille). Vuoden 2011 aikana valmistettiin ensimmäiset M-sarjan kuulokkeet, M-80, pian M-100-kuulokkeet. Samanaikaisesti yhtiö avasi Hongkongin toimistonsa käsitelläkseen logistiikkaa, valmistusta ja myyntiä Aasian ja Tyynenmeren alueilla sekä Euroopan alueilla. Vuonna 2013 Val Kolton muutti V-MODA Milano S.r.l. design-studiot Milanoon ja Müncheniin. V-MODA Milano luo ja suunnittelee kaikki V-MODA: n tytäryhtiöiden tuotteet ja sisällöt.

V-MODA, palkittu maailmanluokan high-fidelity-kuulokkeiden ja äänilaitteiden valmistaja, aloitti yhteistyön Rolandin kanssa 8. elokuuta 2016 (#808Day). Fuusio antoi V-MODA:lle resurssit nopeuttaa tuotetutkimusta ja -kehitystä, siirtää audio-innovaatioiden rajoja ja tavoittaa tyylitietoisten musiikin ystävien globaali yleisö.

Paljon enemmän kuin pelkkä bisnessopimus, kumppanuus oli osa suurempaa visiota molempien merkkien kasvusta yhdistämällä V-MODA:n intohimon korkealaatuiseen ääneen, materiaaleihin ja muotoiluun Rolandin legendaariseen ja genreä muuttavaan audio-osaamiseen. Vuoden 2019 alussa Roland osti V-MODAn kokonaan kumppanuuden kehityksen luonnollisessa seuraavassa vaiheessa: pysy kuulolla, paras on vielä tulossa.

Perustamisestaan vuonna 1972 lähtien Roland Corporation on ollut johtava elektronisten musiikki-instrumenttien valmistaja ja jakelija, mukaan lukien koskettimet ja syntetisaattorit, kitaratuotteet, elektroniset lyömäsoittimet, vahvistimet, ääni- ja äänitystuotteet, laulutuotteet sekä ammattikäyttöön tarkoitetut audio- ja videotuotteet. Yli 40 vuoden musiikki-instrumenttien kehittämisellä Roland asettaa musiikkiteknologian standardin, jota maailma voi seurata.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 24

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 24

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu