Kuulokejohdot

Kuulokejohdot

Kuulokejatkojohto on lisävaruste, joka on suunniteltu laajentamaan kuulokekaapelin ulottuvuutta, jolloin voit liittää kuulokkeet kauempana olevaan äänilähteeseen. Tästä voi olla hyötyä useissa tilanteissa, kuten silloin, kun tarvitset enemmän liikkumisvapautta tai kun äänilähde ei ole kuulokkeiden vakiokaapelin pituuden sisällä.

Kuulokeadapteri, joka tunnetaan myös nimellä kuulokeliitäntäsovitin, on laite, jonka avulla voit liittää kuulokkeet yhden tyyppisellä liittimellä äänilähteisiin, joissa on erityyppinen liitin. Näitä sovittimia käytetään yleisesti ratkaisemaan yhteensopivuusongelmia kuulokkeiden ja eri äänilaitteiden välillä. Tuloliitäntä on usein tavallinen 3,5 mm:n (1/8 tuuman) tai 6.3mm:n 1/4 tuuman liitin äänilähteen tyypistä riippuen. Puhutaan usein suurennuspäästä ja pienennyspäästä. 

Kuulokkeiden jakaja eli kuuloke-splitteri on kaapeli, jonka toisessa päässä on yksi urosliitin ja toisessa päässä useita naarasliittimiä. Se on suunniteltu jakamaan äänisignaali yhdestä lähteestä useisiin lähtöihin. Tämä mahdollistaa useiden kuulokkeiden yhdistämisen samaan äänilähteeseen samanaikaisesti, jolloin useat ihmiset voivat kuunnella samaa sisältöä samanaikaisesti. Kannattaa ottaa huomioon,että kuulokesignaalin jakaminen vaimentaa signaalia.

Soitin Laineella myydään myös tunnettujen kuulokevalmistajien kuulokejohtoja varaosana. Merkkejä mm. AKG, Shure, Audio-Technica, Rode, Sennheiser, Beyerdynamic.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 20

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 20

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu