Kitaravahvistimet

Kitaravahvistimet

Kitaravahvistin on elektroninen vahvistin, jolla sähkökitaran tuottamat äänet vahvistetaan soittajan tai kuulijan kuultaviksi. Kitaravahvistimet poikkeavat muista vahvistimista, koska ne on suunniteltu erityisesti kitaran tai muiden sähköisten soittimien, kuten sähköbassojen äänen vahvistamiseen. Vahvistin voi olla joko erillinen laite eli nuppi tai sitten vahvistinyksikkö voi olla jo valmiiksi yhdistettynä kaiuttimeen. Tällöin puhutaan kitarakombosta, eli vahvistimen, kaiuttimen ja cabinetin-yhdistelmästä. Pelkkä kitaranuppi ilman kaiutinta ei siis toimi, jos ääni halutaan kuultavaksi. Kitaranuppi tarvitsee aina lisäksi kitarakaapin. Nupin ja kaapin välille kytketään käyttötarkoitukseen sopiva kaiutinkaapeli. Normaali kitarakaapeli ei käy, koska sen johdinmateriaali on liian ohut korkealle jännitteelle. Lopuksi, kitara kytketään nuppiin kitarakaapelilla.

 

On olemassa useita, erityyppisillä teknologioilla valmistettuja kitaravahvistimia

 

Putkivahvistin, transistorivahvistin, digitaalinen mallintava vahvistin, akustisen kitaran vahvistin elektroakustiselle kitaralle (laulu- ja kitaravahvistin, trubaduurivahvistin)

 

Millainen kitaravahvistin kannattaa hankkia?

 

Jos kitaravahvistin tulee kotikäyttöön, Pieni kitaravahvistin, jossa on pieni teho, voi olla oikea ratkaisu. Kotikäytössä pieni Bluetooth kitaravahvistin on kätevä, koska sillä voi toistaa harjoiteltavaa kappaletta esimerkiksi suoraan puhelimesta ja tällöin vältytään ylimääräisiltä kaapeloinneilta.

Hyvä kitaravahvistin aloittelijalle eli ns.harjoitusvahvistin, on pieni ja helppokäyttöinen, eikä siinä ole liikaa ominaisuuksia. Keikkailevat harrastelijat ja ammattilaiset vaativat kitaravahvistimeltaan enemmän ominaisuuksia, koska niiden tulee soveltua monenlaisiin tilanteisiin.

Meiltä löytyy hyvä kitaravahvistin ja bassovahvistin. Tarjolla on kitaracomboja, bassocomboja, kaappeja, nuppeja ja pedaalivahvistimia (vahvistinsimulaattoreita). 

Marshall, Fender, Vox, Orange, Roland sekä BOSS mallintava kitaravahvistin. Meiltä löytyy myös halpa mini kitaravahvistin ja akustisen kitaran vahvistin

Verkkokauppamme ohella kitaravahvistimia myydään myös Soitin Laineen Turun myymälästä. Meiltä saattaa ajoittain löytyä myymälästä myös käytetty kitaravahvistin.

Tulee myymäläämme ja ota selvää, että mikä on hyvä kitaravahvistin!

 

Käytä verkkokauppamme kätevää hakua ja löydä etsimäsi kitaravahvistin tai -tarvike sekunnin murto-osasssa

Huom! Suodatettu hakutulos löytyy suosituimpien kitaravahvistimien alapuolelta

 


Suosituimmat kitaravahvistimet:

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 172

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 172

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu