3/4-sellot

HUOM. Suuri osa selloiista on varastossa siinä kunnossa, jossa ne tulevat valmistajilta, ja ne vaativat käyttöönottotrimmauksen ennen myyntiä. Valmistajasta riippuen trimmaus saattaa sisältää "kaiken" äänipinnan tekoa ja viritystappien ja tallan istutusta myöten; Joka tapauksessa trimmaus sisältää aina viritystappien, yläsatulan, otelaudan, äänipinnan ja tallankorkeuden tarkastuksen sekä kielten ja kieltenpitimen laiton. Tämän takia varastosaldo saattaa näyttää nollaa vaikka tuotetta olisi saatavilla aivan käden käänteessä. Jos olet kiinnostunut hankkimaan sellon jonka varastosaldo on punaisella, ota yhteyttä. Toimitusaika voi olla nopeampi kuin arvaatkaan!

Jos olet tulossa Turun tai Helsingin myymäläämme kokeilemaan soittimia, kerrothan meille tulostasi mieluiten muutamia päiviä etukäteen. Näin varmistat, että myymälässä on mahdollisimman kattava valikoima juuri sinua kiinnostavan hintaluokan selloja kokeiltavana ja asiantunteva myyjä saapuvilla. Jos sinulla on erityistoiveita esim. kielivalintojen tai muiden säätöratkaisujen suhteen, kerro myös niistä. Tervetuloa kokeilemaan!

Jos olet tulossa Turun myymälään, ota yhteyttä Katriin puh. 0290 80 2405 tai [email protected]

Jos olet tulossa Helsingin myymälään, ota yhteyttä Pauliinaan puh. 0290 80 2443 tai [email protected]

p.s. Suurin osa käytetyistä pikkuselloista ei ehdi nettiesittelyyn ennen myyntiä. Jos etsit käytettyä selloa, laita tiedustelua: [email protected] . Kerro viestissäsi, minkä kokoista soitinta olet etsimässä. Jos haluat tulla tutustumaan vaihtoehtoihin jompaankumpaan myymälään, mainitse myös siitä.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu