Rummut

Rummut

Kaikki rummut ja rumputarvikkeet Soitin Laineelta!

 

Meillä Soitin Laineella laajasta rumputuotekategoriasta vastaa Suurlähettiläiden alkuperäisjäsen, Mikko Mäki. Mikolla on Rumpalina pitkän linjan asiantuntemus myös käytännön tasolla kaikenlaisiin rumpuihin ja rytmisoittimiin liittyen. Meiltä löytyy varmasti hyvä digitaalinen sekä akustinen rumpusetti aloittelijalle niin kuin ammattilaisellekin.

Tutustu laajaan rumpuvalikoimaamme ja katso tarjoukset. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotain: eksoottiset perkussiot, klassiset lyömäsoittimet, hienostunut jazz-rytmiosasto, kovaa takomista kestävät hevikannut sekä uusinta teknologiaa edustavat sähkörummut, jotka ovat kätevät kotiharjoittelussa, koska niitä voi soittaa myös kuulokkeilla ilman, että akustinen ääni häiritsee muita. Digitaalirummut mahdollistavat myös monipuolisen harjoittelun ja soundimaailma on samalla inspiroiva ja kiehtova.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää aiheeseen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä joko sähköpostitse, [email protected] tai soittamalla suoraan numeroon, 0404561255.

Tervetuloa myös myymäläämme Turkuun näkemään ja kokemaan rummut luonnossa!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 2636

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 2636

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu