Rummut

Rummut

Rumpusetti on 1900-luvun alkupuoliskolla kehitetty, muodostelmaan aseteltu setti rumpuja, jota rumpali soittaa. Tämän päivän moderni rumpusetti sai muotonsa 60-luvulla. Yleisimmässä rumpusetissä on 20" bassorumpu, 10-, 12- ja 14-tuumaiset tomit, 14-tuumainen virveli sekä kolme lautasta, crash, ride ja hi-hat, joiden koot ovat useimmiten 16-, 20- ja 14-tuumaa. Rumpusettejä löytyy käyttötarkoituksen mukaan pienistä jazz-seteistä laajempiin ja isompiin metallimusiikissa käytettyihin setteihin. Rumpujen ja symbaalien soittamien tapahtuu kapuloilla tai vispilöillä. Bassorumpua soitetaan erityisesti bassorummulle tarkoitetulla rumpupedaalilla.

 

Sähkörummut, lasten rummut, bongorummut, patarummut, lyömäsoittimet. Akustiset rummut tai sähkörummut lapselle, aloittelijalle, harrastelijalle ja ammattilaiselle.

 

Meillä Soitin Laineella laajasta rumputuotteista vastaa Suurlähettiläiden alkuperäisjäsen, Mikko Mäki. Mikolla on Rumpalina pitkän linjan asiantuntemus myös käytännön tasolla kaikenlaisiin rumpuihin ja rytmisoittimiin liittyen.

Meillä on laaja valikoima erilaisia rumpuja ja rytmisoittimia aivan jokaiselle soittajalle.

Tutustu laajaan rumpuvalikoimaamme. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotain: eksoottiset perkussiot, klassiset lyömäsoittimet, hienostunut jazz-rytmiosasto, kovaa takomista kestävät hevikannut sekä uusinta teknologiaa edustavat sähkörummut, jotka ovat kätevät kotiharjoittelussa, koska niitä voi soittaa myös kuulokkeilla ilman, että akustinen ääni häiritsee muita. sähkörummut mahdollistavat myös monipuolisen harjoittelun ja soundimaailma on samalla inspiroiva ja kiehtova.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää rumpuihin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä joko sähköpostitse, [email protected] tai soittamalla suoraan numeroon, 0404561255.

Tervetuloa myös myymäläämme Turkuun näkemään ja kokemaan rummut luonnossa!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 2705

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 2705

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu