Kitarakotelot ja kantopussit sähkökitaralle

Kitarakotelot ja kantopussit sähkökitaralle

Kuljetuslaukku sähkökitaralle

 

Kitaran kantolaukku - Kitarakotelo - Kitaralaukku - Kitarapussi - Gigbag

 

Meiltä löytyy kaikki vaihtoehdot sähkökitaran suojaamiselle vaurioilta, olitpa sitten kotona, menossa soittotunnille tai keikalle.

 

Sähkökitarakotelo on suunniteltu suojaamaan soitinta vaurioilta tai iskuilta matkan tai säilytyksen aikana. Saatavilla on monenlaisia sähkökitaralaukkuja, mukaan lukien kovakuoriset kotelot, pehmeät pussit, keikkalaukut ja lentolaukut.

Kovakuoriset kotelot ovat suojaavin ja kestävin vaihtoehto, tyypillisesti valmistettu kovasta muovista tai puusta ja vuorattu vaahtomuovipehmusteella, jotta kitara pysyy tiukasti paikallaan. Pehmeät kotelot ja keikkalaukut on valmistettu pehmeämmistä materiaaleista, kuten kankaasta tai nailonista, ja ne tarjoavat vähemmän suojaa kuin kovakuoriset kotelot, mutta ovat kevyempiä ja helpompia kuljettaa. Lentokotelot eli flightcaset ovat painavampia koteloita, jotka on suunniteltu kestämään lentomatkojen ankaruutta, ja niitä käyttävät usein ammattimuusikot, jotka matkustavat usein instrumenttiensa kanssa.

Sähkökitaran koteloa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon muun muassa kitaran koko ja muoto, matkatarpeesi ja budjetti. Ota yhteyttä myyntiimme, jos tarvitset apua oikeanlaisen kitaralaukun valinnassa.

 

Tilaa laadukas sähkökitaran kantolaukku, kitarakotelo tai kitarapussi suoraan netistä! Edulliset hinnat, nopea ja turvallinen toimitus.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 35

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 35

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu