Kitaran kielet

Kitaran kielet

Kitaran kielet ovat kitaran äänenmuodostukseen vaikuttava olennainen osa. Yleisimmässä kitarassa on kuusi kieltä, mutta on olemassa myös seitsemän-, kahdeksan-, kymmen- ja kaksitoistakielisiä kitaroita. Kitaran tyyppi vaikuttaa kielten valintaan. Akustisissa kitaroissa käytetään teräskieliä, kun taas sähkökitaroissa käytetään joko nikkelikieliä tai ruostumattomia teräskieliä. Klassisissa kitaroissa käytetään nylonkieliä. Kielissä voi olla myös erilaisia pinnotteita. Yleisimmin käytetyssä bassokitarassa on 4-kieltä. Soitin Laineelta löydät kielet niin 4-kieliseen, kuin myös 5- ja 6-kieliseenkin bassoon. Yleisimmät basson kielet ovat joko flatwound ja roundwound.

 

Akustisen kitaran kielet - sähkökitaran kielet - klassisen kitaran kielet - Nylon kielet - bassokitaran kielet - akustisen basson kielet

 

Kitaran kielet netistä kaikenlaisille kitaroille - monipuolinen valikoima

 

Kitaran kielet, kielisarjat sekä yksittäiset kitaran kielet mm. seuraavilta laatuvalmistajilta: Aranjuez, Savarez, Aquila, Augustine, D´Addario, Hannabach, La Bella, Royal Classics, Savarez, Fender, Rotosound, Ernie Ball, GHS, Elixir, Martin Guitars & Co ja Thomastik-Infeld.  

 

Kitaran kielet netistä kannattaa tilata jo tänään, jotta soittosi jatkuu katkoitta!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 419

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 419

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu