Rumpukalvot

Rumpukalvot

Rumpukalvo on rummun kehälle asennettava osa, joka värisee ja tuottaa ääntä, kun siihen lyödään rumpukapulalla tai malletilla.

 

Parhaat rumpukalvot Soitin Laineelta

 

Rumpukalvoja valmistetaan erilaisista materiaaleista, mukaan lukien synteettiset materiaalit, kuten Mylar, tai luonnonmateriaalit, lehmännahka tai vuohennahka. Rumpukalvon tyypin ja materiaalin valinta vaikuttaa merkittävästi rummun tuottamaan ääneen, sillä eri materiaalit tarjoavat erilaiset ääniominaisuudet, kestävyyden ja vasteen.

 

Soitin Laineelta löydät uusinta teknologiaa olevan rumpukalvon lähes mihin tahansa rumpuun.

 

Virvelikalvot, tomikalvot, bassorummun kalvot, Conga-, bongo- ja djembe-rumpujen kalvot, patarummun kalvot sekä myös erikoisemmatkin kalvotyypit.

 

Remo on Soitin Laineen tärkein kalvomerkki. Remon rumpukalvovalikoima on laajin ja monipuolisin. Remo Incorporated perustettiin vuonna 1957 markkinoimaan ensimmäistä onnistunutta synteettistä rumpukalvoa, jonka rumpali Remo Belli on kehittänyt yhteistyössä kemisti Sam Muchnickin kanssa. Toisin kuin tavalliseen vasikanahkaiseen rumpukalvoon, Remon Mylar-rumpukalvoihin ei vaikuttanut kosteus ja lämpötila.

 

Rumpaleiden yleisesti käyttämiä rumpukalvoja on useita, ja valinta riippuu usein soitettavan musiikin tyylistä ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 

Remo Ambassador: Remo Ambassadorit ovat yksikerroksisia rumpukalvoja, jotka ovat suosittuja kirkkaan, avoimen soundin ja monipuolisuuden vuoksi. Niitä käytetään yleisesti sekä lyöntikalvona, että alakalvona tomeissa ja virvelirummuissa, musiikin tyylilajista riippumatta.

Remo Powerstroke 3: Remo Powerstroke 3 on yksikerroksinen rumpukalvo, jonka reunassa on overtoneja säätelevä vaimennusrengas. Se on suosittu tarkan äänen ja kestävyyden vuoksi, ja sitä käytetään usein bassorummun lyöntikalvona useissa eri musiikkilajeissa.

Evans G2: Evans G2 on kaksikerroksinen rumpukalvo, joka tunnetaan kestävyydestään, lämmöstään ja iskevästä saundistaan. Sitä käytetään usein lyöntikalvona tomissa ja virvelirummussa, rock-, pop- ja metallimusiikissa.

Evans EMAD: Evans EMAD on bassorummmun kalvo, jossa on irrotettava sisäinen vaimennusjärjestelmä bassorummun kestävyyden ja atakin hallitsemiseksi. Se on suosittu monipuolisuutensa vuoksi, ja sitä käyttävät rumpalit eri musiikkityyleissä jazzista metalliin.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä yleisesti käytetyistä rumpukalvoista. Rumpukalvon valinta riippuu siitä, että millaista soundia haetaan. Valintaan vaikuttaa myös soitettava musiikkityyli ja sen tuomat erityisvaatimukset.

Käytä kätevää ja nopeaa tuotehakuamme ja löydä itsellesi sopiva rumpukalvo vain sekunnin murto-osassa!

Huom! Jos et löydä itsellesi sopivaa rumpukalvoa, ota yhteyttä rumpukalvoasiantuntijaamme.

Mikko Mäki palveluksessasi. Soita 0290802412 tai laita sähköpostia.

Tilaa rumpukalvot netistä! Edulliset hinnat, nopea ja turvallinen toimitus!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 579

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 579

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu