Sähköpianot ja Digitaalipianot

Sähköpianot ja Digitaalipianot

Paras sähköpiano aloittelijalle, lapselle ja ammattilaiselle

 

Sähköpiano jokaiselle soittajalle, opetussoittimesta keikkakäyttöön ja studiolle - Sähköpiano jopa 10-vuoden takuulla.

 

Sähköpiano vai akustinen piano?

 

Sähköpiano eli digitaalipiano on täysin digitaalinen soitin, jossa ei ole kieliä tai kaikukoppaa. Ääni muodostetaan täysin digitaalisesti erillisessä äänimoduulissa, joka imitoi oikean pianon sointia. Sähköpianot on suunnattu sähköisiksi vastineiksi oikeille pianoille, eli kyse ei ole syntetisaattorista tai kosketinsoittimesta. Sähköpianoa ei myöskään tarvitse virittää. Digitaalipianoissa on myös liitäntämahdollisuuksia esimerkiksi ulkoisille korvakuulokkeille, jolloin seinänaapureiden häiriintymisestä ei tarvitse kantaa huolta

Akustinen piano vaatii huoltoa ja hoitoa ja sen suosio on hiipunut vuosien saatossa. Akustinen piano on myös painava ja isokokoinen eikä se sisällä tämän päivän soittajan vaatimia teknisiä ominaisuuksia. Muuton yhteydessä akustisesta pianosta tulee ongelma. Sen siirtäminen on työlästä, kallista ja erikoiskalustoa vaativaa. Sähköpiano on hyvä valinta aivan jokaiselle soittajalle. Laadukkaan sähköpianon koskettimet eivät eroa akustisen pianon koskettimista.

 

Sähköpianon hinta

 

Sähköpianon hinta ei enää tänä päivänä ole kynnyskysymys. Käytetty sähköpiano voi maksaa paljon suhteessa uuteen sähköpianoon. Siksi uuden sähköpianon hankkiminen luotettavasta soitinkaupasta on aina turvallinen vaihtoehto. Markkinoilla on myynnissä paljon erilaisia käytettyjä sähköpianoja eri hintaluokissa, mutta jos sinulla ei ole kokemusta niin käytetyn sähköpianon hankkiminen netistä on melkoista arpapeliä. Yleisesti ottaen sähköpiano ei vaadi huoltoa, mutta käytetyn, jo loppuusoitetun sähköpianon korjaus voi tulla kalliiksi ja kannattamattomaksi. Edullinen ja pieni sähköpiano lapselle tai aloittelijalle maksaa tänäpäivänä alkaen vain n.600€.

Soitin Laineella myydään sähköpianoja markkinoiden tunnetuimmilta valmistajilta - Roland sähköpiano, Kawai Sähköpiano, Casio sähköpiano

 

Sähköpiano kannattaa hankkia turvallisesti Soitin Laineen asiantuntijoiden avustuksella. Meiltä löytyy kannettava digipiano, keikkapiano ja sähköflyygeli jokaiseen tarkoitukseen. Tutustu laajaan sähköpianovalikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa laadukas digipiano suoraan netistä tai nouda Turun myymälästä! Turun alueella ilmainen kotiinkuljetus.

 

Ota yhteyttä myyntiimme ja tilaa digitaalipiano suoraan kotiisi helposti ja vaivattomasti!

 

Marko Kumpula 0290802414
[email protected]

Risto Pahlama 0290802413
[email protected]

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 47

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 47

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu