Kaiutinjohdot

Kaiutinjohdot

Kaiutinkaapeleita käytetään vahvistimen ja kaiuttimen liittämiseen toisiinsa

 

Kaiutinkaapelin ja instrumenttikaapelin ero: On tärkeää erottaa kaiutinkaapelit ja instrumenttikaapelit toisistaan. Kaiutinkaapeli on suunniteltu siirtämään vahvistettu signaali vahvistimesta kaiuttimeen, ja ne on rakennettu kestämään suurempia tehotasoja. Instrumenttikaapeleita taas käytetään kitaroiden tai muiden instrumenttien liittämiseen vahvistimen tuloon ja alempitasoisen signaalin kuljettamiseen.

Kaiutinkaapelit kuljettavat analogisia sähköisiä signaaleja, ja niiden ensisijaisena tavoitteena on äänitaajuuksien siirto minimaalisella resistanssilla, mikä varmistaa tehokkaan tehonsiirron ja signaalin eheyden.

Kaiutinkaapeleita valittaessa on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin johdinmitta, johdinmateriaalit, liitintyypit ja oma laitteistokokoonpano. Vaikka korkealuokkaisten kaiutinkaapeleiden äänivaikutuksista keskustellaan, on ratkaisevan tärkeää priorisoida tekijät, kuten yhteensopivuus, laatu ja johdon mitta, jotta äänentoistojärjestelmäsi suorituskyky olisi optimaalinen.

 

BOSS, Cordial, AMP. Plugi -sekä speacon-kaapelit netistä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 18

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 18

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu