Alttosaksofonit

Alttosaksofonit

Alttosaksofoni on puupuhallin, ja se on saksofoniperheen toiseksi suurin soitin. Alttosaksofonit kuuluvat puhallinorkestereiden ja big bandien vakiokokoonpanoon. Alttosaksofoni on myös yleinen soolosoitin, erityisesti jazzissa. Tenorisaksofoni ja alttosaksofoni ovat yleisimmät saksofonityypit. Alttosaksofoni on hyvä aloittelijalle, sillä se on pienempi, kevyempi ja siitä saa syntymään äänen helpommin. Alttosaksofoni on Eb-vireinen. 

 

Alttosaksofoni lapselle, aloittelijalle sekä ammattilaiselle 

 

Löydä omaan taitotasoosi ja tyyliisi sopiva sekä vaatimuksiasi vastaava alttosaksofoni Soitin Laineen laajasta valikoimasta. 

 

Alttosaksofonin hinta

 

Alttosaksofonien hinnat lähtevät 750 Eurosta ylöspäin. Esimerkiksi hyvä aloittelijan alttosaksofoni lapselle on Trevor James Alphasax. Se on laadukas, erittäin helpposoittoinen ja koneisto on suunniteltu erityisesti pienelle lapselle. Soitin on myös kolmasosan kevyempi kuin normaali alttosaksofoni. Jos haluat panostaa hieman enemmän, on Jupiter 500-sarja hyvä vaihtoehto. JAS500Q, maksaa 975 Euroa. Se on edullinen, mutta silti erittäin laadukas aloittelijalle sopiva alttosaksofoni. Kun hintaluokassa noustaan vielä vähän ylöspäin, on Jupiter 700-sarjan JAS700Q hyvä valinta. Hinta on 1095 Euroa ja sen soundilliset ominaisuudet riittävät jo pitkälle. Siinä on myös erittäin kestävä ja hyvä koneisto. Meiltä voi ajoittain löytyä myös käytetty saksofoni. Kuitenkaan, sen hinta ei välttämättä ole kovin alhainen, jos kyseessä on ammattilaisille suunnattu malli. Käytettyjä aloittelijalle sopivia alttosaksofoneja kannattaa tiedustella myyjiltämme. Ne eivät välttämättä aina ehdi verkkokauppamme valikoimaan.

Käytä sivustomme kätevää hakutoimintoa ja löydä itsellesi hyvä alttosaksofoni sekunnin murto-osassa. Aloita kirjoittamaan sivun yläosassa sijaitsevaan hakukenttään tuotteen tai kategorian nimeä ja paina enter. Tämän jälkeen voit tarkentaa hakua suodattamalla hakutulosta. Kirjoita hakukenttään esimerkiksi "saksofoni" ja ylläty haun nopeudesta.

Tule tutustumaan erilaisiin alttosaksofoneihin Turun tai Helsingin myymäläämmeTurun myymälän valikoima on huomattavasti laajempi. Voit myös tilata Turusta soittimen kokeiltavaksi Helsingin myymäläämme. Soitinta ei tarvitse lähettää Postilla tai Matkahuollolla. Viikoittainen kuljetuksemme Turun ja Helsingin myymälöiden välillä on turvallinen tapa siirtää soitin kaupungista toiseen.

 

Saksofoni lapselle, aloittelijalle ja ammattilaiselle. Edulliset hinnat, nopea ja turvallinen toimitus!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 52

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 52

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu