MIDI-kaapelit

MIDI-kaapelit

MIDI-kaapeli / MIDI-johto on kaapelityyppi, jota useimmiten käytetään elektronisen musiikin tuotannossa ja esityksessä MIDI-tiedon (Musical Instrument Digital Interface) siirtämiseen laitteiden, kuten koskettimien, syntetisaattoreiden, rumpukoneiden ja tietokoneiden välillä. Perinteisessä MIDI-kaapelissa on 5-nastainen DIN-liitin molemmissa päissä. MIDI lähettää dataa, kuten nuotti päälle/pois -viesti, sävelkorkeus, modulaatio tai jokin muu ohjaintieto.

On tärkeää huomata, että MIDI-kaapelit lähettävät vain dataa, eivät äänisignaaleja. Joten jos haluat lähettää äänisignaaleja laitteiden välillä, sinun on käytettävä erityyppistä kaapelia, kuten mm. neljännestuuman liitäntää tai XLR-kaapelia.

 

Tilaa edullinen midikaapeli netistä

 

Soitin Laineella on pitkä historia perinteisten Soittimien myynnissä ja voit luottaa meihin myös MIDI -asioissa. Olemme myyneet MIDI -laitteita jo kymmeniä vuosia ja netistäkin jo vuodesta 2003.

Merkkejämme ovat mm. AMP, Roland ja BOSS. AMP midijohdot soveltuvat kevyempään käyttöön tai kiinteään asennukseen. Roland midijohdoissa on elinikäinen takuu ja ne ovat kovaa käyttöä kestäviä ja soveltuvat siksi hyvin ammattikäyttöön.

Meiltä löydät myös MIDI-interfacet kuten Nektar Midiflex4 ja Roland UM-One mkII.

Roland ei vaadi erillistä MIDI-johtoa, mutta Nektar tarvitsee käyttötarkoituksesta riippuen lisäksi vähintään yhden midijohdon.

Tilaa MIDI-kaapeli netistä tai nouda Turun myymälästä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 14

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 14

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu