Kitaracombot

Mikä on kitaracombo?

 

Kitaracombo on vahvistintyyppi, joka yhdistää vahvistimen ja kaiuttimet yhdeksi yksiköksi. Se on suosittu valinta kitaristeille sen siirrettävyyden ja käyttömukavuuden vuoksi.

Kitaracombo koostuu tyypillisesti sisäänrakennetusta esivahvistimesta, päätevahvistimesta ja yhdestä tai useammasta kaiuttimesta. Esivahvistinosa sisältää usein säätimet äänenvoimakkuudelle, vahvistukselle, taajuuskorjaukselle (basso, keski, diskantti) ja sisäänrakennettuja tehosteita, kuten kaikua, viivettä tai säröä. Päätevahvistinosa vahvistaa esivahvistimen signaalia ja lähettää sen kaiuttimiin tuottaen kuulemasi äänen.

Kitaracomboja on eri kokoisia ja tehoisia ja ne on tarkoitettu erilaisiin tilanteisiin. Pienempiä yhdistelmävahvistimia käytetään usein harjoituksissa ja pienillä keikoilla, kun taas suuremmat suuremmalla teholla varustetut kitaracombot sopivat paremmin suurempiin paikkoihin ja tehoa vaativiin esiintymistilanteisiin.

Kitaracombot eli yhdistelmävahvistimet ovat vain yksi kitaravahvistintyyppi. Muita yleisiä tyyppejä ovat niin kitaranupit, jotka vaativat ulkoisen kaiutinkaapin. Mallintavat vahvistimet, jotka taas simuloivat digitaalisesti eri vahvistin- ja kaiutinyhdistelmien ääntä.

Jos sinulla on kysyttävää kitarayhdistelmävahvistimista tai tarvitset lisätietoja, kysy rohkeasti Soitin Laineen asiantuntijoilta Turun Maariankadulta.

 

Tilaa kitaracombo netistä tai nouda Turun myymälästä Maariankadulta!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 76

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 76

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu