7-kieliset sähkökitarat

7-kielinen kitara on kitaratyyppi, joka mahdollistaa laajemman äänialueen ja syvemmät bassoäänet. Lisäkieli on tyypillisesti matala B. 

Seitsemännen kielen lisäämisen ensisijainen tarkoitus on laajentaa soittimen äänialaa ja tarjota matalampia säveliä, joita ei ole saatavilla tavallisessa 6-kielisessä kitarassa. Tämä on erityisen hyödyllistä eri musiikkityyleissä, mukaan lukien metalli, progressiivinen rock ja jazz.

Yleisin viritys 7-kieliselle kitaralle on B-E-A-D-G-B-E, ja matala B-kieli antaa huomattavan äänenkorkeuden pudotuksen verrattuna 6-kielisen kitaran tavalliseen matalaan E-kieleen.

7-kielisiä kitaroita suosivat usein muusikot, jotka hyötyvät laajennetusta äänialasta ja jotka soittavat genrejä, kuten esimerkiksi metallimusiikki ja progressiiviset tyylit. Lisäkieli mahdollistaa monimutkaisempien  sointujen muodostamisen ja laajemmat soolomahdollisuudet.

Siirtyminen 6-kielisestä kitarasta 7-kieliseen kitaraan voi tuoda haasteita, erityisesti tavalliseen viritykseen tottuneelle soittajalle. Voi kestää jonkin aikaa tottua leveämpään kaulaan ja lisänauhaan.

Seitsemännen kielen alemman virityksen vuoksi soittajat käyttävät usein paksumpia kielisettejä. Tämä on erityisen tärkeää selkeyden ja intonaatioiden säilyttämiseksi, erityisesti alemmissa nauhoissa.

Vaikka 7-kieliset kitarat yhdistetään yleisesti raskaampiin genreihin, kuten metalliin, ne ovat löytäneet tiensä useisiin musiikkityyleihin. Taiteilijat eri genreissä käyttävät niitä tutkiakseen uusia äänimahdollisuuksia ja lisätäkseen sävellyksiinsä syvyyttä.

7-kielinen kitara on arvokas lisä kitaristin arsenaaliin.

 

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu