Janely on ollut tyytyväinen saamaansa palveluun

 

Soitin Laineen asiakkuus alkoi artistinimellä Janely tunnetulla Jaanika Leinolla nuorena. Hän on luottanut Soitin Laineen palveluihin jo vuodesta 2002 lähtien ja on saanut odotuksiaan vastaavaa palvelua vuodesta toiseen

 

“Yhteinen taipaleeni Soitin Laineen kanssa alkoi, kun sain syntymäpäiväksi sähköpianon”, Janely muistelee. “Ostospaikka valikoitui suositusten perusteella, mutta eipä sitä ole ollut syytä vaihtaa matkan varrella.”

Syynä asiakasuskollisuuteen on ollut erinomainen palvelu ja se, miten Soitin Laineen henkilökuntaa aidosti kiinnostavat asiakkaan tarpeet ja niiden mukaisten, toimivien ratkaisujen tarjoaminen.

“Hankintojeni painopiste on ollut studioseteissä ja suunnittelussa, esimerkiksi Bosen pieni PA-setti on osoittautunut monikäyttöiseksi”, Janely kertoo. “Palvelu on ollut aina rehellistä ja myytyjen ratkaisujen hinta-laatusuhde hyvä ja odotuksia vastaava.”

Yrittäjänä ja yrittäjäperheessä kasvaneena suomalaiset pienyrittäjät ovat Janelyn sydäntä lähellä. Tämä vaikuttaakin osaltaan hyvän palvelun lisäksi hänen tekemiinsä valintoihin ostospaikan osalta. Jaanika on vuoden 2023 kesällä muuttanut amerikkaan ja tekee artistiuraa siellä.

 

Janelymusic Instagram , Janelymusic Facebook , Janelymusic TikTok , Janelymusic Youtube , Janelymusic Twitter , Janelymusic Spotify

Jaanikan suosittelemia tuotteita