Digitaalipianot

Digitaalipianot

Digitaalipiano jokaiselle soittajalle, opetussoittimesta keikkakäyttöön ja studiolle

 

Soitin Laine myy laadukkaat digitaalipianot markkinoiden tunnetuilta valmistajilta. Valikoimastamme löydät sähköpianot eli digitaalipianot jokaiseen taito- ja vaatimustasoon. Toisin kuin tavallisessa akustisessa pianossa, digitaalipianossa ei käytetä kieliä tai kaikukoppaa - sen sijaan ääni muodostetaan täysin digitaalisesti erillisessä äänimoduulissa, joka imitoi oikean pianon sointia. Digitaalipianot on suunnattu sähköisiksi vastineiksi oikeille pianoille, eli kyse ei ole syntetisaattorista tai kosketinsoittimesta. Digitaalipianoissa on myös liitäntämahdollisuuksia esimerkiksi ulkoisille korvakuulokkeille, jolloin seinänaapureiden häiriintymisestä ei tarvitse kantaa huolta

 

Digitaalipianon hankkiminen voi olla iso päätös, ja on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä valitessaan itselleen sopivaa mallia.

 

Mikä on hyvä digitaalipiano?

 

Tässä ovat joitain oleellisimpia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon digitaalipianoa hankittaessa:

 

  1. Äänentoisto: Digitaalipianoissa on erilaisia äänentuottojärjestelmiä, kuten kaiuttimet tai kuulokeliitännät. Hyvä äänentoisto on tärkeää, jotta piano tuottaa laadukkaan ja realistisen äänen.

  2. Koskettimet: Koskettimet ovat digitaalipianon "näppäimet", ja niiden laatu voi vaihdella eri malleissa. Laadukkaat koskettimet tuntuvat luonnollisilta ja mahdollistavat dynaamisen soiton eri voimakkuuksilla. On siis hyvä testata koskettimien tuntuma ennen ostopäätöstä.

  3. Äänivalikoima: Digitaalipianoissa voi olla erilaisia äänivalikoimia, kuten akustisen pianon ääniä, sähköpianon ääniä, sekä muita soitinääniä. Tarkista, että valitsemallasi digitaalipianolla on haluamasi ääni- ja soittomahdollisuudet.

  4. Ominaisuudet: Digitaalipianoissa voi olla monia lisäominaisuuksia, kuten äänitysmahdollisuus, metronomi, soittooppaat, äänimoduulit, säädettävä kaiku ja paljon muuta. Harkitse, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä ja sopivat tarpeisiisi.

  5. Koko ja ulkonäkö: Digitaalipianojen koot ja ulkonäkö voivat vaihdella, joten harkitse, minkä kokoisen ja ulkoasuisen pianon haluaisit kotiisi tai esiintymispaikallesi. Muista myös huomioida, että digitaalipiano voi olla painava, joten on hyvä varmistaa, että sillä on sopiva paikka asunnossasi tai muussa käyttöympäristössäsi.

  6. Hinta: Digitaalipianojen hinnat vaihtelevat laajasti. Määritä budjetti etukäteen ja etsi Soitin Laineen valikoimasta pianomalli, joka sopii budjettiisi. Muista myös huomioida mahdolliset erikseen hankittavat lisävarusteet, kuten pianopenkki tai pianotuoli.

    Sähköpianomerkkimme ovat mm. Roland ja Kawai.

 

Ota yhteyttä myyntiimme ja tilaa digitaalipiano suoraan kotiisi helposti ja vaivattomasti!

Marko Kumpula 0290802414
[email protected]

Risto Pahlama 0290802413
[email protected]

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-11 / 63

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-11 / 63

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu