Studiomonitorit ja lisävarusteet

Studiomonitorit ja lisävarusteet

Studiomonitorit ovat äänentoistoltaan laadukkaita aktiivisia tai passiivisia kaiuttimia. Studiomonitori on erityisesti studioon tai kuunteluhuoneeseen suunnattu kaiutintyyppi. Monitorointiin kuuluu yleensä lisäksi myös subwoofer, bassokaiutin eli "subbari", jonka tarkoitus on toistaa matalimmat äänet. Hyvä monitoirointi vaatii myös hyvän huoneakustiikan, jotta saavutetaan haluttu äänentoiston tarkkuus.

 

Hyvät studiomonitorit studioon tai kuunteluhuoneeseen löydät Soitin Laineelta

 

Kovimman haasteen studiossa asettaa monitorointi. Pelkillä kuulokkeilla ei aina välttämättä pärjää. Soitin Laine ollut mukana toimittamassa kuuntelujärjestelmiä niin isompiin kuin pienempiinkin studioihin ja projekteihin. 2000-luvulla kotistudiot alkoivat yleistyä ja laitteiden hinta alkoi pudota kuluttajille sopivalle tasolle mahdollistaen musiikin helpon luomisen lähes jokaiselle. Aktiiviset studiomonitorit valtasivat markkinat ja passiiviset järjestelmät alkoivat väistyä niiden tieltä.

Monet käyttävät edelleen passiivisia monitoreja aktiivisten monnareiden rinnalla ns.kakkosmonitoreina. Joillain on käytössä vielä useampikin monitorikaiutin pari. Lisäksi käytössä voi olla myös yksi monokaiutin, joka voi olla passiivinen tai aktiivinen. On tärkeää kuulla, että miltä äänimateriaali kuulostaa monona.
 

Studiomonitorit ammattilaisille, harrastajille ja vasta-alkajille

 

Ammattitaitoomme luottavat niin vasta-alkajat, harrastajat kuin kovan luokan ammattilaiset. Suunnittelemme asiakkaiden toiveiden mukaan niin isoja kuin pieniäkin monitorointiratkaisuja annettua budjettia noudattaen. Meiltä saat rautaisen ammattitaidon tarvitsemiesi laitteiden hankkimiseen ja aina edulliseen hintaan. Olemme myyneet studiomonitoreja netistä jo vuodesta 2003. Jos tiedät mitä tarvitset, voit tilata tarvitsemasi monitorointivälineet suoraan Soitin Laineen verkkokaupan laajasta valikoimasta. Muutoin voit ottaa yhteyttä studio-osaston asiantuntijoihimme niin katsotaan yhdessä käyttötarkoitukseesi ja budjettiisi sopiva kuuntelujärjestelmä.

Edustamme mm. seuraavia hyviä studiomonitoreja valmistavia merkkejä: Genelec, NeumannAdam AudioKali-AudioKRK, Presonus

Meillä on lähes kaikkea, joten jos et löydä haluamaasi tuotetta ota rohkeasti yhteyttä! Soita numeroon 0404561261 tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 25-36 / 64

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 25-36 / 64

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu