Äänimalja Sela Crystal 14" Singing bowl C 440hz

Brand
TUOTEKOODI
SECF14C
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
240,00 €

14" Crystal Singing Bowl Frosted 440 Hz in C

 

Modern quartz crystal singing bowl with accessories - SECF14C

 

Moderni tulkinta Tiibetin laulukulhosta


Sela Crystal Singing Bowl 14" Frosted on halkaisijaltaan noin 35 cm ja se on valmistettu kvartsikiteestä. Käytetty materiaali antaa erinomaiset ääniominaisuudet erityisellä valmistusprosessilla, jossa lasi sulatetaan ja saatetaan haluttuun muotoon sentrifugilla Visuaalisesti instrumenttia täydentää tyylikäs himmeä lasi, jossa on karkea, valkoinen pinta.

Kristallilaulukulhot, kuten perinteiset pronssista tai messinkiseoksista tehdyt muunnelmat, tuottavat pallomaisia, pitkäkestoisia ääniä voimakkailla perus- ja "laulavilla", harmonisilla sävyillä. Suoraan verrattuna moderni lasiversio resonoi jopa hieman selvemmin ja huomattavasti pidempään kuin sen metallinen vastine.

 

Musiikki-, meditaatio- ja laulukulhoterapiaan


Sela-kristallilaulukulhot sopivat niin musiikin tekemiseen kuin meditaatioon, joogaan ja äänihierontaan. Heidän rauhoittava äänensä voi auttaa lievittämään stressiä, rentoutumaan syvästi ja tuomaan kehon ja mielen harmoniaan. Crystal Singing Bowls -kulhoja voidaan soittaa yksittäin tai yhdessä muiden laulukulhojen tai muiden soittimien, kuten Sela Handpans, kanssa. 14" malli on viritetty nuottiin C kansainvälisesti pätevällä 440 hertsin vakiokorkeudella (konserttikorkeus A). Tämä on länsimaisen musiikkimaailman standardi, joten se on helppo yhdistää muihin soittimiin.

 

Mukana hyödyllisiä lisävarusteita


Sela Frosted Crystal Singing Bowlin mukana tulee puuvaartinen malletti , joka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi kristallilaulukulhojen kanssa. Käsin, aasialaisesta Shima-puusta valmistetun vartensa ansiosta se on erittäin mukavasti kädessä ja sen kumipää mahdollistaa sekä laulukulhojen lempeän lyönnin että hankauksen. Riippuen tekniikasta ja intensiteetistä, Crystal Singing Bowlista voidaan saada useita erilaisia ääniä. Lisäksi mukana toimitettu silikonirengas varmistaa turvallisen jalustan ja kulhon optimaalisen tärinäkäyttäytymisen - joten se voi avata täyden äänipotentiaalinsa milloin tahansa.

 

  • Materiaali: Kvartsikristalli
  • Muotoilu: Himmeä, karkea rakenne
  • Logotarra sisäpuolella
  • Halkaisija: 14"
  • Viritys: C, (noin 261,5 / 440 Hz)
  • Puinen vasara kumipäällä
  • Silikonirengas turvalliseen sijoittamiseen
  • EAN: 4026929928627

 

Lisätietoja
VALMISTAJA Sela
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Äänimalja Sela Crystal 14" Singing bowl C 440hz